Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

15.01.2014 - 09:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Nando de Colo F.Bahçe'de

Fenerbahçe Alexandru Maxim'in peşinde!

F.Bahçe'den geleceğe yatırım

Nando de Colo F.Bahçe'de

THY Avrupa Ligi'nde Top 16 turunda ilk iki maçını kaybeden ve en az 2 transfer yapacağını açıklayan Fenerbahçe Ülker, San Antonio Spurs'de forma şansı bulamadığı için D-League'de görev alan Fransız yıldız Nando de Colo ile anlaşmaya vardı. Spurs'ın sezon sonuna kadar oyuncuya izin verdiği öğrenildi. Bu sezon NBA'de 13 maçta ortalama 6.8 dakika forma giyen Nando de Colo, 2 sayı ve 1.1 asist ortalaması tutturdu.

Fenerbahçe Alexandru Maxim'in peşinde!

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider bitiren Fenerbahçe’de gündem Stuttgart’ın Rumen yıldızı… Ara transferde döneminde mecbur kalınmadıkça takviye yapmayacağını açıklayan Ersun Yanal, Aziz Yıldırım’ın isteği üzerine Stuttgart’ta top koşturan Rumen futbolcu Alexandru Maxim’i takibe aldı. Asistleri ve golleriyle takımında göz dolduran Rumen yıldızın stili Zidane ve Hagi’ye benzetiliyor. Ersun Yanal eğer transfere onay verirse Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncu için sponsor arayışlarına girişecek. Sponsor bulunduğu takdirde transfer görüşmelerine vakit kaybetmeden başlanacak. Rumen yıldızın piyasa değeri yaklaşık 6 milyon Euro civarında.

ALEXANDRU MAXİM KİMDİR?

1990 doğumlu olan Alexandru Maxim, 2000 yılında Olimpia Piatra Neamt takımında futbol kariyerine başladı. Daha sonra 2004-2007 yılları arasında Ardealul Cluj genç takımında geleceği adına önemli işler yaptı ve Espanyol takımına transfer oldu. Espanyol takımında hızlı bir yükseliş sergileyen Maxim, kısa sürede paf takımla maçlara çıktı. Yıldız isim 2010-2011 sezonun Badalona’ya kiralık olarak gitti. Badolona’da 5 kez forma giydi ve beklenenin altında bir performans sergiledi. Aynı yıl içinde İspanya’dan ülkesine dönmeye karar vererek, Romanya’nın Pandurii Targu Jiu takımına transfer oldu. 31 Ocak 2013 tarihinde 1,5 milyon Euro karşılığında VfB Stuttgart’a katıldı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Alexandru Maxim, 30 Mayıs 2012 yılında Romanya ile İsviçre arasında oynanan dostluk maçında ilk kez a milli formayı giydi.11 kez a milli formayla maça çıkan genç yıldız, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

F.Bahçe'den geleceğe yatırım

Haberin Devamı

Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Yerli isimler üzerinde duran Sarı-Lacivertliler'in, 24 yaşındaki orta sahayla anlaştığı iddia edildi

Ara transfer döneminde takviye yapmayı planlamayan Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler daha önce gündeme gelen Werder Bremen’in orta sahası Mehmet Ekici’de mutlu sona yaklaştı. Kulübüyle 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun, sezon sonunda imza atmaya hazır olduğu öğrenildi. A Milli Takım forması da giyen Mehmet için Alman ekibinin 2 milyon Euro bonservis bedeli istediği, Sarı-Lacivertliler’in bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı iddia edildi. Bayern Münih’in altyapısından yetişen genç oyuncu, Bundesliga’da bu sezon 11 maçta forma giydi ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.