Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

21.01.2014 - 10:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

İtalyanlar Fenerbahçeli yıldızı istiyor

Fişek gibi golcü

İtalya'nın dev kulüplerinden biri olan Roma, Fenerbahçe’nin genç yıldızı ile ilgileniyor.

Ara transferde Michael Bradley'i Toronto'ya yollayan Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı kadrosuna katmıştı. İtalya'dan gelen haberler ise Roma'nın orta sahaya bir takviye daha yapma niyetinde olduğu yönünde.

Bu anlamda Fenerbahçe'nin genç yıldızını gündemine alan Roma önceki günlerde de Salih Uçan için nabız yoklamıştı.

İtalyan basınında çıkan habere göre Roma sportif direktörü Walter Sabatini, Fenerbahçe'nin 1994 doğumlu yıldızı Salih Uçan için girişimlerde bulunuyor. Genç oyuncu sezonun ilk yarısında pek fazla forma şansı bulamamıştı.

Tuttomercato'da çıkan haberlere göre oyuncunun transferi için Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin ilgilendiği ve genç oyuncunun gelecekte çok önemli bir oyuncu olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fişek gibi golcü

France Football, F.Bahçe'nin Mohamed Amine Aoudia ile ilgilendiğini yazdı. Aoudia silah ile verdiği pozla tepki çekmişti

F.Bahçe için hergün yeni iddialar gündeme geliyor. Son isim Dinamo Dresden'in Cezayirli forveti Mohamed Amine Aoudia. 26 yaşındaki oyuncunun F.Bahçeli görüştüğünü iddia eden ise France Football.Yüksek top tekniği ve hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çeken Aoudia, Alman ikinci lig ekibinde 15 maçta 6 gol attı.

DRESDEN İLE 1 YIL DAHA

Sezon başında Cezayir'in ES Setif ekibinden Dinamo Dresden'e transfer olan Aoudia'nın sözleşmesi 2015'te sona eriyor. 7 kez Cezayir Milli Takım forması giyen 26 yaşındaki golcün saha içinden çok Kahire'de çektirdiği bir fotoğraf ile dikkat çekmişti. GEÇEN temmuz ayında paylaştığı silahlı fotoğrafın altına, "Kahire'de bir arkadaşımla poz verip eğleniyorduk" yazmıştı. France Football, F.Bahçe'nin bir süredir Aoudia'yı izlediğini, bu sezon ara transferde olmasa bile sezon sonunda transfer etmek istediğini de iddia etti.