Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri | Rodriguez transferinde dengeler değişti

Fenerbahçe transfer haberleri | Rodriguez transferinde dengeler değişti

19.01.2020 - 13:04 | Son Güncellenme:

Sol bekte Ricardo Rodriguez’i hedefleyen Fenerbahçe’nin transferdeki sıkıntılarını PSV yakından takip ediyor. Hollanda kulübü, İsviçreli futbolcuyu hızlıca kadrosuna katmak için çalışıyor.

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin sol bek transferi için gündeminde olan Ricardo Rodriguez, son dönemde yaşanan olaylardan dolayı PSV avantajlı konuma geçti. Voetbal International, Fenerbahçe’nin transfer konusunda sıkıntılar yaşamasından dolayı şu anda hamle yapamadığını ve bir anda PSV’nin yeniden ilk sıraya çıktığını aktardı.

Uzun süredir Rodriguez’in peşinde olan Hollanda kulübü, sarı-lacivertli takımın hamle yapamamasından dolayı İsviçreli sol bekle işi bitirmeyi planlıyor. Rodriguez’in Fenerbahçe’ye daha sıcak bakması ve prensipte anlaşmasına rağmen oynayamama durumundan dolayı ibresini PSV’ye çevirmeye yakın olduğu bildirildi. Fenerbahçe’nin transfer sıkıntısını aşma durumuna karşılık da PSV’nin işleri hızlandıracağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Di Marzio: Rodriguez, Fenerbahçe'yi beklemek istiyor

Di Marzio'nun haberine göre de Ricardo Rodriguez, Fenerbahçe'yi beklemek istiyor. Her şeye karşın İsviçreli futbolcu sarı-lacivertli takımda olmaya sıcak bakıyor. Tecrübeli yıldızın sarı-lacivertli kulübün projesine inandığı ve bu yönde görüş bildirdiği ifade edildi.

 

Fenerbahçe transfer haberleri | Rodriguez transferinde dengeler değişti