Fenerbahçe Fenerbahçe, Van Persie'nin sözleşmesini feshetti!

Fenerbahçe, Van Persie'nin sözleşmesini feshetti!

19.01.2018 - 14:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Robin Van Persie ile olan sözleşmesini feshetti. Fesih işleminin Fenerbahçe'nin istediği şartlarda gerçekleştiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Van Persienin sözleşmesini feshetti

Burak Akın / Skorer Özel

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Robin Van Persie ile yollar ayrıldı. Sarı-Lacivertli kulüp, Hollandalı futbolcuyla sözleşmesini karşılıklı feshetti.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Söz konusu anlaşma Fenerbahçe'nin istediği şartlarda gerçekleştiği öğrenildi. Feyenoord ile anlaşmaya varan Robin Van Persie'nin, Hollanda'daki vergisini de kendisinin ödeyeceği ifade edildi. Böylece Sarı-Lacivertli ekip, yabancı listesi için kendisine bir kontenjan açmış oldu.

Fenerbahçe, lisansı çıkan Eljif Elmas'ı Şubat ayı itibariyle de Süper Lig maçlarında oynatabilecek. Herhangi bir transfer durumunda ise Elmas'ın başka bir kulübe kiralanması gündeme gelebilir.

Feyenoord da beklemede

Öte yandan Feyenoord Kulübü'nün basın sözcüsü Raymond Salomon, Van Persie ile anlaştıklarını doğruladı fakat bu konuda aceleci davranmadıklarını açıkladı

Haberin Devamı

Maliyet 20 milyon euro'yu aştı

Fenerbahçe'ye M.United'dan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Van Persie için kulübün bonservis ve maaş ödemesi toplamı 20 milyon euroyu aşmıştı...

Sarı-Lacivertli kulübün Van Persie gelişmesini gün içinde resmi olarak da duyurması bekleniyor.