09.09.2025 - 11:41 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un "Alman ekolüne yöneldik. Teknik direktörü yarın (pazartesi) açıklayabiliriz" sözlerinin ardından geri sayım sürüyor. Sarı-Lacivertliler'de yeni teknik direktör büyük ölçüde netleşti.
MOURINHO İLE YOLLAR AYRILDI
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan Benfica mağlubiyetinin ardından Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile yollarını ayırmıştı.

TEDESCO'DA SON YAKLAŞTI
Jose Mourinho'nun ayrılığından sonra teknik direktör arayışına başlayan sarı-lacivertlilerde liste şekillenmişti. Fenerbahçe, Teknik Direktör Domenico Tedesco ile yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı
YARDIMCISI GÖKHAN GÖNÜL
Fenerbahçe, Domenico Tedesco'nun ekibine Türk yardımcı antrenör eklemeyi düşünüyor. İlk aday ise sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Gökhan Gönül oldu.

ALİ KOÇ'TAN İSMAİL KARTAL AÇIKLAMASI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, katıldığı bir etkinlikte izleyicilere "Teknik direktörümüz yerli mi, yabancı mı olsun?' diye oylama yaptı.
Kendi fikrini de açıklayan Koç, "Yönetim olarak bulunduğumuz nokta kolay bir nokta değil. Yerli olacaksa İsmail Kartal hoca olmalıdır ama İsmail hoca olsun diyen kadar olmasın diyen de var" ifadelerini kullandı.
ZIDANE İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ
Sky Almanya'nın haberine göre Fenerbahçe eski Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane ile de görüştü ancak taraflar anlaşmaya varamadı.