21.10.2025 - 13:21 | Son Güncellenme:
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı.
Sarı-lacivertli yönetim son maçlarda oynanan futbol ve gol yollarında yaşanan sorunlar nedeniyle devre arasında düğmeye basmaya hazırlanıyor. Ocak ayında Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden yaşanabilir.
AYRILIK PLANI
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe, Sebastian Szymanski ve Jhon Duran ile yollarını ayırmayı planlıyor.
Fenerbahçe, büyük umutlarla kadrosuna kattığı Jhon Duran'a veda etmeyi planlıyor. Benfica rövanşında sakatlanan ve yaklaşık iki aydır sahalardan uzak olan Kolombiyalı golcü ile yollar devre arasında ayrılacak.

Fenerbahçe’yi Jose Mourinho için tercih ettiğini söyleyen genç golcünün aklının Premier Lig’de olduğu belirtiliyor. Aston Villa’da geçirdiği muhteşem sezon sonrası rekor ücretle Al Nassr’a transfer olan Duran ile o dönem Barcelona, Manchester United, Chelsea ve PSG ilgileniyordu.
'KAFASINDA BİTİRDİ'
Sezon başında Lyon’un kapısından dönen Sebastian Szymanski, Fenerbahçe’yi kafasında bitirdi. Taraftar tepkisinden rahatsız olan Polonyalı, takımdan ayrılmakta kararlı. Sarı lacivertli yönetim 10 milyon euro getirene Szymanski’yi vermeye hazır.
