Fenerbahçe Fenerbahçe'de Grenier sürprizi

Fenerbahçe'de Grenier sürprizi

28.06.2018 - 07:34 | Son Güncellenme:

Cocu’ya imza attıran Fenerbahçe’de transfer de hızlanıyor. Sportif Direktör Comolli’nin; geçen sezon Fransa’da Guingamp formasıyla 5 gol atıp 4 asist yapan 27 yaşındaki Grenier’le 10 gündür görüştüğü öğrenildi.

Fenerbahçede Grenier sürprizi

Teknik direktörü için statta görkemli bir imza töreni düzenleyen Fenerbahçe’de gözler şimdi de transferde. 3 kulvarda başarılı olacak bir kadro için kolları sıvayan Sarı-Lacivertliler’in orta sahaya yapacağı takviye için görüşme halinde olduğu isim ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Maliyet olarak uygun, ancak takıma ileriye dönük de katkı sağlayacak isimler üzerinde duran sportif direktör Comolli’nin; Fransa’nın Guingamp takımında forma giyen Clement Grenier’le 10 gündür görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Oyuncunun avukatı Didier Domat ile temasta olan Comolli’nin şartlarda anlaşmaya varılması durumunda 27 yaşındaki orta sahaya imza attırmayı planladığı belirtildi. Grenier'in piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 4 milyon euro.

Roma’ya gitmişti

Lyon altyapısından yetişen; 1 yıl Roma’da kiralık olarak forma giyen oyuncu, son olarak geçen sezon Fransa Ligue 1’de devre arasında geldiği Guingamp’ta 16 maça 5 gol, 4 asist gibi başarılı bir performans sığdırmıştı. Fransız ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Grenier’in de kariyerine Türkiye’de devam etmeye son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında. (Fanatik)

Haberin Devamı