05.09.2025 - 16:45 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe Medicana'da transferlerle ilgili yönetici Hulusi Belgü açıklamalarda bulundu.
HANDE BALADIN, KORNELUK, ORRO TRANSFERİ
Fenerbahçe transferde önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Milli takımın önemli yıldızlarından Hande Baladın, İtalyan pasör Alessia Orro ve Polonya Ligi'nin son MVP'si Korneluk gelecek sezon sarı-lacivertli formayı terletecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU HEDEFİ
Uzun süredir Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yönetici Hulusi Belgü yeni sezon için, 'Kadınlarda Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu mottosuyla yola çıktık. İnşallah şampiyonluğu getireceğiz' dedi.
Transferlerle ilgili ise, 'Fenerbahçe'de transferler bitmiyor. Bizim Aralık'ta gelecek 2 de Çinli oyuncumuz var. 1 Çinli oyuncu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Ama sakatlıktan yeni çıktı, onun gerçekleşmeme ihtimali de var. Hande Baladın, Alessia Orro, Agnieszka Korneluk; Fenerbahçe'ye katıldı. Bu isimlerin hepsi dünya voleybolunda çok önemli yerlerde. Öyle tahmin ediyorum ki başarıya ulaşacaktır kadınlarımız.' ifadelerini kullandı.