Fenerbahçe Fenerbahçe'de iç sahada hata istenmiyor

Fenerbahçe'de iç sahada hata istenmiyor

07.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerde, Alanyaspor maçı analizi ve hazırlıkları başladı. Özellikle iç sahada kayıpsız ilerlemenin şampiyonluk yolunda anahtar rol olduğu vurgusu yapılıyor.

Fenerbahçede iç sahada hata istenmiyor

Sarı-lacivertlilerde, Alanyaspor maçı analizi ve hazırlıkları başladı. Son haftalarda çıkış içinde olan takım oynadığı 9 resmi maçtan 8 galibiyet çıkarmayı başardı. Teknik heyet ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 mağlup olduğu rakibini bu sefer yenmek istiyor. Rakibin gücü ve son haftalardaki form düzeyi bu maç öncesi önemli bir detay. İlk yarıda Kadıköy’de Antalyaspor’a 1-0 kaybederek hesapta olmayan bir üç puan yitiren sarı-lacivertliler bir daha böyle bir durumun yaşanmaması için uğraşıyor. Özellikle iç sahada kayıpsız ilerlemenin şampiyonluk yolunda anahtar rol olduğu vurgusu yapılıyor.

Haberin Devamı

Ciddi kayıp yok
Ligin 20. haftasında Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe, buna karşın zirveden kopmadı. Aynı hafta Sivasspor’un kaybetmesi sonrası lider ile 4 puanlık fark değişmedi. Bu nedenle son maçtaki kayba rağmen takımda büyük bir moral bozukluğu yok.
Hem takımın Trabzonspor deplasmanında iyi oynaması hem de zirve ile aradaki puan farkının değişmemesi sarı-lacivertli takımı teselli eden en önemli unsurlar olarak dikkat çekti.

Volkan Demirel'in Hikayesi