FenerbahçeFenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Roma maçı planı! Mason Greenwood kararı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Roma maçı planı! Mason Greenwood kararı

08.09.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe 18 yıl sonra katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde ilk sınavını perşembe günü Kadıköy’de Roma’ya karşı verecek. Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Savaşan bir takım istiyorum. Sahaya yüreğinizi koymalısınız” ifadelerini kullandı. Öte yandan İsmail Kartal'ın Mason Greenwood kararı belli oldu.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Fenerbahçede İsmail Kartalın Roma maçı planı Mason Greenwood kararı

Fenerbahçe’de Roma maçı öncesi tüm planlar galibiyet için yapılıyor. Beşiktaş derbisinden yenilgiyle ayrılarak taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan sarı-lacivertli takım, İtalyan rakibini devirip rahat bir nefes almayı hedefliyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

'SAVAŞAN TAKIM İSTİYORUM'

Teknik Direktör İsmail Kartal, 18 yıl sonra çıkacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde oyuncularına bir dizi uyarıda bulundu. Deneyimli hoca, Roma maçının düzlüğe çıkmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Lyon eşleşmesinde olduğu gibi cesur futbol oynamak zorunda olduklarını aktaran İsmail Kartal’ın, “Kendi evimizde oynayacağız. Takım kimliğimizi sahaya yansıtmalıyız. İyi bir takım olduğumuzu gösterelim. Savaşan, yardımlaşan ve sonuna kadar mücadele eden bir takım istiyorum” diye konuştuğu bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalın Roma maçı planı Mason Greenwood kararı

İsmail Kartal ve ekibinin motivasyonu yüksek tutmak için oyuncularla yüz yüze görüşmeler yaptığı da ifade edildi. Sarı-lacivertli hocanın özellikle basit pas hataları konusunda oyuncularının dikkatini çektiği vurgulandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

10 NUMARA GREENWOOD MU?

Sarı-lacivertli takımda, Roma maçı öncesi orta sahada belirsizlik yaşanıyor. Matteo Guendouzi cezası yüzünden maçta forma giyemeyecek. Marco Asensio da yüzde yüz hazır değil. Teknik Direktör İsmail Kartal, Ngolo Kante ve İsmail Yüksek’e ilk 11’de şans tanıyacak. Kartal’ın 10 numara pozisyonunda ise Mason Greenwood’u düşündüğü ifade edildi. Deneyimli hocanın, İngiliz yıldızı forvet arkasında görevlendirmesi halinde sağ kanatta Dorgeles Nene’ye ilk 11’de şans tanıması bekleniyor.

Haberin Devamı

Diğer yandan savunmada Mert Müldür’ün görev yapabileceği aktarıldı. İsmail Kartal’ın Nelson Semedo’nun yerine sağ bekte milli oyuncuya görev verebileceği bildirildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler