Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jailson mecburen geri döndü!

Fenerbahçe'de Jailson mecburen geri döndü!

18.01.2020 - 21:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de defans hattındaki eksikler nedeniyle sezon başındaki gibi yine Jailson'a forma verildi. Zanka ve Rami'nin beğenilmemesi, Sadık'ın sakatlığı nedeniyle Brezilyalı geri geldi

Fenerbahçede Jailson mecburen geri döndü

Celal Umut Eren - Skorer

Haberin Devamı

Fenerbahçe savunmasında hem transferdeki karmaşa hem de mevcut kadrodaki sıkıntılar nedeniyle ibre yeniden Jailson'a döndü.

Sezonun ilk 7 haftasında ilk 11'de yer alan ancak çoğu zaman bireysel hatalarıyla eleştirilen Brezilyalı yıldız yedeğe çekilmişti. Uzun süre Zanka-Serdar'ı kullanan Ersun Yanal, ancak son 3 maçta bir kez daha 24 yaşındaki öğrencisine geri dönmek zorunda kaldı.

Zanka ve Rami'nin istenen seviyede olmaması, Sadık'ın da şanssız sakatlığı sonrası Yanal ve teknik heyet, son 3 lig maçında Jailson'a formayı verdi. Esas yeri orta saha olan genç yıldız, bu sezon 10 lig maçında hep defansta kaldı. Ayrıca transfer edilen Falette'nin de lisansının henüz olmaması bir diğer sıkıntı oldu. 

Haberin Devamı

Öte yandan, Jailson'un topu oyuna sokuşu, pas özelliği, hızı, kesiciliği ve orta alanda Gustavo ile anlaşması artıları olarak öne çıktı.