FenerbahçeFenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, otizm farkındalık etkinliğine katıldı

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, otizm farkındalık etkinliğine katıldı

16.01.2026 - 12:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, SpOrBEN tarafından düzenlenen otizm farkındalık etkinliğinde özel çocuklar ve gençlerle bir araya geldi.

Fenerbahçede Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, otizm farkındalık etkinliğine katıldı

Maltepe Antuka Tenis Akademisi ev sahipliğinde SpOrben Otizm Vakfı tarafından Türkiye'de otizmin bilinirliğini artırmak, farkındalık oluşturmak için özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Bu anlamlı organizasyonda özel çocuklarla ve gençlerle bir araya gelen Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, çocuklarla padel oynayarak keyifli anlar geçirdi.

Fenerbahçede Kerem Aktürkoğlu ve İsmail Yüksek, otizm farkındalık etkinliğine katıldı

Kerem ve İsmail, otizmli bireylerin spor aracılığıyla sosyal hayata kazandırılması adına farkındalık yaratmak için organize edilen bu özel etkinlikte imzaladıkları formaları hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Organizasyon sonunda iki oyuncuya da plaket takdim edildi ve etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler