FenerbahçeFenerbahçe'de kritik gün 18 Nisan! Erken seçim için karar

Fenerbahçe'de kritik gün 18 Nisan! Erken seçim için karar

10.04.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sezon sonu Olağanüstü Genel Kurul'a hazırlanan Fenerbahçe'de gözler 18 Nisan günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu toplantısına çevrildi.

Fenerbahçede kritik gün 18 Nisan Erken seçim için karar

Fenerbahçe’de herkes Süper Lig’de kalan 6 maça odaklanırken, Başkan Sadettin Saran ve yönetiminin ‘6 aydır görevdeyiz. Bu süreç bizim tecrübe kazanmamızı sağladı. Yeni sezon farklı olacak’ görüşünde birleştiği öğrenildi. Sarı-lacivertli idarecilerin hepsi edilen tecrübe ile yeni sezonda özellikle transfer çalışmalarında daha hızlı olacaklarını düşündüğü ortaya çıktı. Yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda “Kısa zamanda kulüp içinde birlik-beraberliği sağladık. Şimdi bunun üzerine koymalıyız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Kritik gün 18 Nisan

Öte yandan tüm camiada ‘Erken seçim olacak mı’ sorusu sorulurken bu hala kesinlik kazanmadı. Ancak Başkan Saran ve ekibinin ‘tecrübe’ vurgusu yaparak yakın çevresine yaptığı konuşmalar yeni sezonda da göreve devam edecekleri yönünde yorumlandı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Ayrıca erken seçim karmaşasının da 18 Nisan’a ertelenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda netlik kazanmasının beklendiği belirtildi. Başkan Saran’ın teknik heyet ve oyuncuların bu süreçten etkilenmemesi için büyük uğraş verdiği de ifade edildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler