FenerbahçeFenerbahçe'de Mert Müldür, Galatasaray maçı sonrası konuştu: Sonuna kadar hak ettik

Fenerbahçe'de Mert Müldür, Galatasaray maçı sonrası konuştu: Sonuna kadar hak ettik

10.01.2026 - 22:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcuları Mert Müldür ve Levent Mercan Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'nin ardından açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçede Mert Müldür, Galatasaray maçı sonrası konuştu: Sonuna kadar hak ettik

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mert Müldür, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'nin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

"SONUNA KADAR HAK ETTİK"

Karşılaşmayı tamamen hak ederek kazandıklarını vurgulayan Müldür, "Sonuna kadar hak ettik. Çok fazla pozisyona girdik. Bu, Fenerbahçe'de kazandığım ilk kupa, aynı zamanda kariyerimde de ilk kupa" ifadelerini kullandı.

PERFORMANSI İÇİN DEĞERLENDİRME

Performansına da değinen milli oyuncu, son haftalarda forma şansı bulduğunu belirterek, "Son haftalarda şans bana da geldi. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder. Sezon sonunda da aynı sevinci yaşamak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

 LEVENT MERCAN: HERKES YÜZDE 100’ÜNÜ VERDİ

Takımdaki herkesin elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Levent Mercan, “Bence takımımız genel olarak iyi bir maç sergiledi. Mücadele çok iyiydi. Herkes yüzde 100’ünü verdi. Gerçekten hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah böyle devam ederiz” şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler