FenerbahçeFenerbahçe'de Nkunku için kıran kırana pazarlık sürüyor! Dev bonservis

Fenerbahçe'de Nkunku için kıran kırana pazarlık sürüyor! Dev bonservis

05.01.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Domenico Tedesco'nun eski öğrencisi Christopher Nkunku için Fenerbahçe ile Milan arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

Fenerbahçede Nkunku için kıran kırana pazarlık sürüyor Dev bonservis

Forvet hattına transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Fransız golcü Nkunku için Milan ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

DEV BONSERVİS

Serie A ekibi Fransız golcü için 35 milyon euro bonservis bedeli isterken, sarı-lacivertli yönetim bu rakamı aşağı çekmek istiyor. Yönetim, Milan istediği seviyeye gelmesi durumunda Nkunku ile masaya oturacak.

TEDESCO ÖZELLİKLE İSTİYOR

Fransız oyuncunun sistemine daha uygun olduğunu belirten Tedesco, Nkunku’yu Jhon Duran ile birlikte oynatmayı planlıyor. Tedesco, Leipzig’de görev yaparken Nkunku’yu genellikle forvet arkası, kanat forvet ve 10 numara mevkilerinde oynatmıştı.

Fenerbahçede Nkunku için kıran kırana pazarlık sürüyor Dev bonservis

Golcü futbolcu için şu anki planı ise Milan’da kalmak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler Milan ile bonservis konusunda anlaşmaya vardıktan sonra Nkunku’ya sözleşme şartlarını içeren yazılı teklifi sunacak.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler