25.09.2025 - 18:49 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi lig etabının ilk haftasında Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Dinamo Zagreb deplasmanından 3-1 mağlup ayrıldı.
Fenerbahçe'de başkan Sadettin Saran'ın listesinde yer alan bazı yöneticiler, Dinamo Zagreb maçını tribünden takip etti.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de Dinamo Zagreb maçını tribünden takip eden yöneticiler, Başkan Sadettin Saran'a raporunu sundu.
Fenerbahçe kurmaylarının; Domenico Tedesco ile oyuncular arasında sağlıklı bir iletişim olmadığını ve ciddi bir kopukluk olduğunu Sadettin Saran'a bildirdiği vurgulandı.
Sadettin Saran'ın Dinamo Zagreb maçı öncesi Domenico Tedesco ile bir tanışma toplantısı planladığı ancak, Dinamo Zagreb maçındaki kötü oyun ve sunulan rapor sonrası bu görüşmenin bir kriz toplantısına dönüştüğü belirtildi.

VOLKAN DEMİREL HAMLESİ
Öte yandan Fenerbahçe'de yeni başkan Sadettin Saran'ın Samandıra'daki ortamı tersine çevirmek için ciddi bir hamle yapmaya hazırlandığı kaydedildi.
Sadettin Saran'ın Volkan Demirel ile görüştüğü aktarıldı. Sadettin Saran'ın Volkan Demirel'e futbol operasyonunda yer almak üzere yöneticilik teklif etmeyi düşündüğü belirtildi.