Fenerbahçe Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi endişesi! 100 milyon TL...

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi endişesi! 100 milyon TL...

17.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ankaragücü yenilgisi sonrası Fenerbahçe’de bir diğer öne çıkan konu, Şampiyonlar Ligi oldu. 12 yıldır Devler Ligi vizesi alamamanın faturasının ağır olduğu bildirilirken, zaten maddi anlamda kötü olan durumun bir sene daha hasar alabileceği vurgulanıyor. Şampiyonlar Ligi'nin 'ayak bastı parası' 15 milyon 250 bin euro (Yaklaşık 100 milyon TL)... Bu da sadece dev arenaya giriş parası...

Fenerbahçede Şampiyonlar Ligi endişesi 100 milyon TL...

Ankaragücü yenilgisi sonrası Fenerbahçe’de bir diğer öne çıkan konu, Şampiyonlar Ligi oldu. Ligde mutlaka şampiyonluk isterken ciddi bir kayıp gören sarı-lacivertliler, ilk 2 sıradan uzaklaşmanın endişesini taşıyor.

Bu sezon ilk 4’e bile girmenin zor olduğu bir ortamda, 22. haftada 6. sırada kalınması göze çarpıyor. Son olarak 2008 yılında Devler Ligi’ne giden Fenerbahçe, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalabilir. Fenerbahçe’de yönetimin ekonomik gelir bakımından hayati önem verdiği Şampiyonlar Ligi’nden bir sene daha uzak kalınmasının kabul edilemeyeceği aktarılıyor.

Haberin Devamı

Dev arenaya 12 senedir gidilememenin faturasının ağır olduğu bildirilirken, zaten maddi anlamda kötü olan durumun bir sene daha hasar alabileceği vurgulanıyor.

Mevlüt Erdinç'in PSG'de Attığı En İyi Goller

Yazarlar