Fenerbahçe Fenerbahçe'den 2020 çağrısı!

Fenerbahçe'den 2020 çağrısı!

26.03.2013 - 13:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden '2020’de Dünya’yı İstanbul’a bekliyoruz' çağrısı

Fenerbahçeden 2020 çağrısı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe yarıştığı 9 branşta zirveye oynamaya, 'Spor Kulübü' vizyonunu yeni nesillere aşılamaya ve ülkesinin gururu olmaya devam ediyor." denildi.

Haberin Devamı

Sarı - lacivertli kulüpten Fenerbahçe Spor Kulübü imzasıyla yapılan açıklamada, "Kadın Voleybol Takımımız, 2 Mart 2013 Cumartesi günü, CEV Kupası Finali’nde mücadele etti ve 2. oldu. Sarı Meleklerimiz, uluslararası arenada sarı lacivert renkleri zirveye ortak ederek, camiamızın ve ülkemizin gururu oldu." denilerek, diğer branşlarda elde edilen başarılar ise şu ifadelerle aktarıldı:

"Masa Tenisi Kadın Takımımız, 23 Mart Cumartesi günü, ETTU Cup yarı finalinde oynadığı maçı 3-0 kazanarak finale yükseldi. Son Avrupa şampiyonu kızlarımız, emeklerimizin karşılığı olan başarılarını bu sezon da sürdürerek bir kez daha gururumuz oldu.

Kadın Basketbol Takımımız, 24 Mart Pazar günü, Kadınlar Euroleague’de, namağlup finale yükseldi ve Avrupa 2.'si oldu. Kraliçelerimiz, Eurolegaue finalinde boy gösteren ilk Türk takımı olma ünvanı ve elde ettikleri bu başarıyla kulübümüzün ve ülkemizin gurur kaynağı oldu.

Haberin Devamı

Yarıştığı 3 kulvarda da başarıyla ilerleyen futbol takımımız, her yıl ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı elde eden basketbol ve voleybol takımlarımız, bireysel ve takım sporlarında toplamda 1400’ü aşkın lisanslı sporcusu bulunan, amatör branşlarıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir "Spor Kulübü" vizyonuna sahip olan kulübümüz, faaliyet gösterdiği tüm branşlara yaptığı yatırımlar ve elde ettiği başarılarla, ülkemize katkıda bulunmaya devam ediyor.

Sporun her alanında başarı için mücadele eden bir ’Spor Kulübü’ olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü; tesis, sporcu, marka gücü ve tüm varlığı ile İstanbul 2020’yi destekliyor. Fenerbahçe, tüm olanakları ile bu yolda, 2020 Olimpiyat adaylığının arkasında olacağını ilan ediyor."