FenerbahçeFenerbahçe'den forvete iki dev yıldız! Sadettin Saran'dan adaylara haber

Fenerbahçe'den forvete iki dev yıldız! Sadettin Saran'dan adaylara haber

06.05.2026 - 08:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gözler 6-7 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimine çevrilirken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Santrfor transferi yapmak isteyen sarı lacivertlilerde Sadettin Saran yönetiminden mevcut adaylar Hakan Safi ve Barış Göktürk'e öneri geldi.

Fenerbahçeden forvete iki dev yıldız Sadettin Sarandan adaylara haber

Yaz transfer döneminde kadrosuna golcü katmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

GUIRASSY VE LUKAKU

Dortmund’tan ayrılması beklenen Serhou Guirassy ile Napoli’de ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Romelu Lukaku için girişimler başladı. Çalışmalarda ilerleme de sağlandı. Transferler için mevcut Sadettin Saran yönetiminden adaylıklarını açıklayan Hakan Safi ve Barış Göktürk'e haber de gitti.

Fenerbahçeden forvete iki dev yıldız Sadettin Sarandan adaylara haber

SARAN'DAN ADAYLARA BİLGİLENDİRME

Başkanlık seçimine aday olmayan Sadettin Saran, Fanatik'in haberine göre Lukaku ve Guirassy ile ilgili çalışmalar hakkında başkan adayları Hakan Safi ve Barış Göktürk’ü bilgilendirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden forvete iki dev yıldız Sadettin Sarandan adaylara haber

Her iki oyuncu da Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakarken maaş konularında da mesafe alındı.

Fenerbahçeden forvete iki dev yıldız Sadettin Sarandan adaylara haber

Borussia Dortmund'un bonservis beklentisi 40 milyon Euro olurken Napoli ise sözleşmesinde son yılına giren ve yüksek maaş alan Lukaku için kolaylık sağlamaya hazır.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler