FenerbahçeFenerbahçe'den İsmail Kartal ile yola devam kararı! Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den İsmail Kartal ile yola devam kararı! Resmi açıklama geldi

11.09.2026 - 20:36 | Son Güncellenme:

Teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasının ardından tecrübeli teknik adamla görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yola devam edileceğini duyurdu.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Bugün İsmail Kartal ile görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli teknik adamla yola devam edileceğini açıkladı.

Sarı lacivertlilerin açıklamasında, 'Teknik Direktörümüz Sayın İsmail Kartal görevinin başındadır'.

'Takımımız, yarın saat 11.30’da Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştireceği antrenmanla Gaziantep FK maçının hazırlıklarına devam edecektir' ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçeden İsmail Kartal ile yola devam kararı Resmi açıklama geldi

Haberin Devamı

NELER OLMUŞTU?

Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçı sonrası İsmail Kartal'ın açıklamaları gündem oldu. İsmail Kartal'ın istifa sözleri şu şekilde:

3 aydır buradayım. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımla yaptığım antrenmanlar, kamplar... Başkanımız, yöneticilerimiz bize her konuda yardımcı olmaya çalıştılar. Çok güzel günlerdi. Bu akşam itibarıyla ben oyuncularımı tebrik ediyorum, görevimden istifa ediyorum.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Onun için bana bugüne kadar destek veren bütün taraftarlarıma, medya mensuplarına, personelime, oyuncu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu akşam görevimi bıraktım. Kulübümün önünü açmak için ben böyle bir karar aldım. Ekibimizle karar aldık. Bundan sonra Fenerbahçeme, futbolcularıma, gelecek olan antrenörlere yardımcı olmak için yol yakınken istifa ettim, bir daha geri dönmemek kaydıyla...

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM: İSMAİL KARTAL GÖREVİNİN BAŞINDADIR

İsmail Kartal'ın istifasının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, bu karardan haberlerinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım, 'Önceden haberim olsaydı gelir miydim buraya! Hiçbirimizin haberi yoktu.' sözleriyle açıklamalarına başladı.

Başkan Yıldırım sözlerine, 'Fenerbahçe camiasında bir alışkanlık olmuş. Camianın değerlerine hiç kimse sahip çıkmıyor. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı diye tukaka oldu. Fenerbahçeliler, sosyal medyada veya TV'de, YouTube'ta bir gün Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne kaldı diye mutluluk yaşadılar ama ondan bugüne niye kaldı, takım zayıf, takım şöyle böyle her gün bir şey konuşuyorlar. Herkes başkan, yönetim, antrenörün yerine karar veriyor. Böyle bir şey yok!' ifadeleriyle devam etti.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler