Fenerbahçe Fenerbahçe'den Robinho operasyonu

Fenerbahçe'den Robinho operasyonu

07.11.2012 - 09:19 | Son Güncellenme:

İtalya'nın prestijli gazetesi La Gazzetta dello Sport, Milan'ın ocakta Brezilyalı golcü Robinho'yu satacağını yazdı. İsviçre'nin Nachrichten sitesi ise Robinho'nun gideceği o takımın F.Bahçe olacağını iddia etti.

Fenerbahçeden Robinho operasyonu

İtalya'nın prestijli gazetesi La Gazzetta dello Sport, Milan'ın ocakta Brezilyalı golcü Robinho'yu satacağını yazdı. İsviçre'nin Nachrichten sitesi ise Robinho'nun gideceği o takımın F.Bahçe olacağını iddia etti. İsviçreliler, F.Bahçe'nin Robinho'nun transferi için İtalyan yöneticilerle gizlice görüşmelerde bulunduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

PARAYA DOYUYOR

ROBİNHO sakatlıklar yüzünden bu sezon Serie A'da sadece 4 maçta oynadı. Bu 4 maçın üçünde de oyuna sonradan girdi. 1984 doğumlu yıldız futbolcunun Milan'la 2014'e kadar sözleşmesi devam ediyor. İtalya'da yıllık net 4 milyon euro kazanıyor. Mexes ve Alexandre Pato ile birlikte Milan'ın en çok ücret ödediği isimlerden.

SANTOS ALAMAZ

MİLAN, takımın en çok para kazanan futbolcularından biri olmasına verimli olmayan Robinho için 15 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bu rakam, Robinho'ya 2015'e kadar sözleşme öneren Brezilya'daki eski kulübü Santos'un gözünü korkuttu. Santos'un Milan'a 15 milyon euro ödeyecek gücü yok.

FB'YE GELMEYE HAZIR

SANTOS, Robinho'ya ağustosta da talip oldu ama Milan satmadı. Ancak Brezilyalı yıldızın sakatlıkları sonrası İtalyanlar fikir değiştirdi. Robinho'yu ocakta elden çıkarmak istiyorlar ama Santos ekonomik nedenlerle eski golcüsünü alamıyor. İtalyan ve İsviçre basınının iddiasına göre bu noktada Robinho için devreye F.Bahçeliler girdi.

İSVİÇRELİLER, F.Bahçe'nin Robinho'ya inanılmaz bir teklifte bulunduğunu yazdı. Robinho'nun da F.Bahçe'de uzun yıllar oynamak ve Sarı-Lacivertli taraftarların yeni idolü olmak istediği öne sürüldü.