FenerbahçeFenerbahçe'den transfer sürprizi! Jose Mourinho istedi, resmi teklif yapıldı

Fenerbahçe'den transfer sürprizi! Jose Mourinho istedi, resmi teklif yapıldı

11.08.2025 - 18:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Sporting Lizbon forması giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçeden transfer sürprizi Jose Mourinho istedi, resmi teklif yapıldı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, sağ kanat transferi için Sporting Lizbon forması giyen 24 yaşındaki oyuncuyu gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Jose Mourinho'nun transferine onay verdiği futbolcu için teklif yapıldığı öne sürüldü.

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Sporting Lizbon forması giyen sağ kanat Geny Catamo ile ilgilendiği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin, Mozambikli kanat oyuncusu için resmi teklifte bulunduğu kaydedildi. Jose Mourinho'nun Geny Catamo transferini çok istediği vurgulandı.

Geny Catamo, bu sezon Sporting Lizbon'da 2 karşılaşmada forma şansı buldu ve 143 dakika sahada kaldı.

24 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi 2028'de sona erecek. Geny Catamo'nun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Black Bulls altyapısında yetişen Geny Catamo daha sonra Amora, Vitoria ve Maritimo'da oynadı.

Geny Catamo, Mozambik Milli Takımı'nda 28 karşılaşmada süre aldı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler