Fenerbahçe Fenerbahçeli Jose Sosa'ya sürpriz talip

Fenerbahçeli Jose Sosa'ya sürpriz talip

31.05.2022 - 08:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız Jose Sosa’ya Süper Lig'den sürpriz talip çıktı.

Fenerbahçeli Jose Sosaya sürpriz talip

Spor Toto Süper Lig'de daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor forması giyen Sosa, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'dan sözleşmesi bitince ayrılma kararı almıştı. Arjantinli yıldız İstanbul devi Fenerbahçe'ye 2 yıllığına imza attı. Jose Sosa'nın sarı lacivertlilerle de bu sezon biter bitmez ayrılıyor. İstenilen performansı gösteremeyen ve gözden düşen Sosa'ya sürpriz bir talip çıktı.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkan Ankaragücü’nden flaş hamleler üst üste geliyor PSG’yle sözleşmesi biten Gueye’yi gündemine alarak transferde ses getireceğinin sinyallerini veren Sarı-Lacivertliler, şimdi de Fenerbahçe ’den ayrılan Jose Sosa’nın peşinde düştü.

Fenerbahçeli Jose Sosaya sürpriz talip

Şampiyonluk kutlamalarında camiaya Süper Lig ’de de şampiyonluk sözü veren başkan Faruk Koca’nın Jose Sosa ile bizzat görüştüğü ortaya çıktı. Şu anda tatilde olan Arjantinli yıldızla söz kesen Başkent ekibi imzayı ise tatil sonrası atacak.

FORVET EZE GÜNDEMDE
Ankaragücü’nde golcü çalışmaları da devam ediyor. Üst düzey iki forvetle görüştüklerini açıklayan Faruk Koca, ayrıca Keçiörengücü’nün forveti Eze ile de büyük ölçüde el sıkıştı. İki kulüp arasındaki anlaşmanın ardından bu transferin de resmiyet kazanması bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı