Fenerbahçe Fenerbahçe'nin almadığı Cardozo, Rusya’ya gidiyor

Fenerbahçe'nin almadığı Cardozo, Rusya’ya gidiyor

24.08.2013 - 15:57 | Son Güncellenme:

Rus ekibi Zenit, Fenerbahçe’nin transferinden vazgeçtiği Cardozo için Benfica’ya 13 milyon euroluk yeni bir teklifte bulundu. Teklifi düşünen Portekiz ekibi yarına kadar bir cevap verecek

Fenerbahçenin almadığı Cardozo, Rusya’ya gidiyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin, uzun bir süre kadrosuna katmak için mücadele etse de sonradan Emenike’yi alarak transferinden vazgeçtiği Oscar Cardozo, Rusya’nın yolunu tutuyor. Rus kulübü Zenit’in Benfica’ya Paraguaylı futbolcu için toplam 13 milyon euroluk resmi teklifte bulunduğu bildirildi. Buna göre 8.5 milyonluk bir bedelin sabit olduğu, geri kalan 4.5 milyon euroluk bedelin de performansa göre verileceği belirtildi.
Cardozo’ya 4 yıllık kontrat önerildiği ifade edilirken, oyuncunun kazanacağı paranınsa yıllık 2.5 milyon euro olacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde hocası Jorge Jesus ile bir görüşme yapan ve aradaki buzları eritmek konusunda mesafe alan Paraguaylı futbolcu için yapılan 13 milyon euroluk teklife Benfica yönetiminin ne cevap vereceği şimdi merak konusu oldu. Zenit daha önce 10 milyon euronun altında bir teklif yapmış ve bu teklif reddedilmişti. Fenerbahçe’nin Cardozo için son olarak önerdiği rakam ise 12 milyon euroydu.

Haberin Devamı

Yazarlar