Fenerbahçe Fenerbahçe'nin büyük aşkı Pato!

Fenerbahçe'nin büyük aşkı Pato!

24.02.2015 - 22:17 | Son Güncellenme:

Son dönemde golcülerinden istediği performansı alamayan Fenerbahçe için transferde bir isim öne çıkıyor, Alexandre Pato...

Fenerbahçenin büyük aşkı Pato

Bu sezon golcülerinden istediği performansı alamayan ve son dönemde Emmanuel Emenike'nin düşük performansı sonrasında santrafor ihtiyacı gün yüzüne çıkan Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi belli.

Haberin Devamı

Brezilya ve Fransız basınında yer alan iddialara göre sarı-lacivertliler, devre arasında da girişimlerde bulundukları Sao Paulo'nun yıldız golcüsü Alexandre Pato için temaslarını sürdürüyor.

İNGİLİZ VE İTALYANLAR PUSUDA

Corinthians'ta kiralık olarak Sao Paulo formasını giyen ve uzun zamandır Avrupa'ya geri döneceği konuşulan 25 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda takımından ayrılmak istediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla sıcak temasta bulunduğu golcünün peşinde, İngiltere Premier Lig'den Everton ile birlikte, İtalya Serie A'dan Fiorentina, Sampdoria ve Genoa'nın da olduğu konuşuluyor.

9 MILYON EUROYA BIRAKMADILAR

Oyuncunun kulübü Corinthians, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile, Pato için devre arasında isim vermedikleri bir kulüpten 8-9 milyon euro teklif aldıklarını göstermişti.

Haberin Devamı

Kulübün genel menaceri Edu Gaspar yaptığı açıklamada, “Pato için 8-9 milyon Euro teklif almıştık. Ancak 2015’in sonuna kadar Sao Paulo’yla kiralık sözleşmesi var" derken, oyuncuyu serbest bırakmak için 14 milyon euroluk bir teklif beklediklerini vurgulamıştı.

(Sporx)