Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Galatasaray kadrosu bellli oldu!

Fenerbahçe'nin Galatasaray kadrosu bellli oldu!

25.05.2016 - 15:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı final mücadelesinin hazırlıklarını ve maç kadrosunu belirledi. Antalya'ya giden sarı-lacivertli ekibin kadrosunda birçok genç futbolcu yer alıyor.

Fenerbahçenin Galatasaray kadrosu bellli oldu

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 2 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Haberin Devamı

Rehabilitasyon süreci devam eden Volkan Demirel antrenmanda yer almadı. Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, özel uçakla Antalya'ya gitti.

İşte Fenerbahçe'nin kafilesi:

'Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Erten Ersu, Anıl Demir, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Karahan Yasir Subaşı, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Alper Potuk, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.'
Kadroda Erten Ersu, Anıl Demir, Karahan Yasir Subaşı, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Melih Okutan gibi genç oyuncuların yer almasına dikkat çekti.

Yazarlar