Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Mersin kafilesi...

Fenerbahçe'nin Mersin kafilesi...

20.11.2015 - 15:53 | Son Güncellenme:

Yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Caner Erkin kadroda yer almazken, Raul Meireles ile Abdoulaye Ba, kafileye dahil edildi.

Fenerbahçenin Mersin kafilesi...

Sarı-lacivertli takım, özel uçakla Adana'ya gitti. Geceyi bu kentte geçirecek Fenerbahçe kafilesi, yarın sabah kara yoluyla Mersin'e geçecek.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Adana'ya geldi.
Saat 16.45 sıralarında Adana Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini, burada çok sayıda taraftar karşıladı. Takımlarını görmek için saatler öncesinden havaalanına gelen sarı-lacivertli taraftarlar, meşale yakarak slogan attı. Takım otobüsünün ön koltuğunda oturan teknik direktör Vitor Pereira’nın da bu anları cep telefonu ile görüntülediği görüldü.
Sarı-lacivertli kafile, yoğun güvenlik önlem altında havaalanından çıkarak konaklayacağı otele geçti. Burada kendilerini bekleyen az sayıda taraftarlar ile fotoğraf çektiren Fenerbahçeli futbolcular ve teknik direktör Pereira, daha sonra otele geçti.

Haberin Devamı

İşte kafile

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Caner Erkin kadroda yer almazken, Raul Meireles ile Abdoulaye Ba, kafileye dahil edildi.

Teknik direktör Vitor Pereira tarafından 23 kişilik maç kadrosuna şu oyuncular alındı.

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao, Robin van Persie.

Yazarlar