Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferine büyük tepki!

Fenerbahçe'nin yeni transferine büyük tepki!

09.08.2022 - 01:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Süper Lig'in ilk haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'la 3-3 berabere kaldı. Sarı-lacivertli takımın büyük umutlarla transfer ettiği oyuncu, performansıyla tepkilere hedef oldu. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada teknik direktör Jorge Jesus'un hamlesi çok konuşuldu.

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılında sezona şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, ligin yeni ekibi Ümraniyespor karşısında beklemediği kayıpla karşılaştı. Sarı-lacivertli takım gol düellosunun yaşandığı karşılaşmada rakibiyle 3-3 berabere kaldı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

JESUS'TAN 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Slovacko ile oynanan mücadeleye göre 3 değişikliğe gitti. Slovacko maçında Osman Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel ve Zajc forma giyerken, Ümraniyespor mücadelesinde bu isimlerin yerine sakatlığı geçen Altay Bayındır, Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres ve Joshua King yer aldı.

VAR UYARISIYLA GELEN PENALTI

Fenerbahçe, VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Ümraniyespor ceza sahasına gelen ortada top Geraldo'nun eline çarptı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR uyarısı sonrası pozisyonu monitörde izleyerek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Valencia, 19. dakikada takımını öne geçirdi. 29. dakikada Glumac kafa golüyle skora denge getirdi: 1-1.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

ROSSI'DEN ŞIK ASİST 

45+2'de ani gelişen atakta Diego Rossi'nin asistinde Valencia ağları havalandırdı ve ilk yarının skorunu ilan etti: 2-1.

JESUS SARI KARTLI ARAO'YU OYUNDAN ÇIKARDI 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda oynanan Dinamo Kiev maçında ikinci sarıdan kırmızı kartla atılan İsmail Yüksek'i zamanında oyundan çıkarmadığı için eleştirilmişti. Portekizli teknik adam bu kez Ümraniyespor karşısında ilk yarıyı sarı kartla tamamlayan Arao'yu oyundan aldı, ikinci yarıya İsmail Yüksek'le başladı.

İkinci yarıda kontrataklarla rakip kalede etkili olan konuk ekip, 67'de Gheorghe'nin ceza sahası dışından kaydettiği şık golle bir kez daha beraberliği yakaladı: 2-2.

LUAN PERES PENALTIYA NEDEN OLDU

Luan Peres'in Onur Ayık'ı ceza sahası içinde düşürmesinin ardından hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 73'te atışı kullanan Mrsic Ümraniyespor üstünlüğe taşıdı: 2-3. 90+3'te Mergim Berisha'nın attığı golle, Fenerbahçe kabus gördüğü karşılaşmayı 1 puanla tamamladı: 3-3.

Haberin Devamı

GUSTAVO HENRIQUE'YE SERT ELEŞTİRİLER 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gustavo Henrique performansı nedeniyle eleştirilere hedef oldu. Kim Min Jae'nin Napoli'ye gitmesinin ardından Jorge Jesus'un talebiyle transfer edilen Brezilyalı stoper, ağır görüntüsüyle tepki çekti.

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

İLK KEZ ÜLKESİNİN DIŞINDA OYNUYOR

Jorge Jesus'un eski öğrencisi olan 1.96 boyundaki stoper, kariyerinde ilk kez ülkesinin dışına çıktı. Futbola başladığı Santos'ta 138 resmi maçta süre alan Gustavo Henrique, Flamengo'da ise 81 müsabakada görev yaptı. Brezilya kariyerinde toplam 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İşte Brezilyalı stoper ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı yorumlar...

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki

Fenerbahçenin yeni transferine büyük tepki
 

 

Yazarlar