FenerbahçeFenerbahçe'ye stadyum projesinden dev gelir! Aziz Yıldırım çalışmalara başladı

Fenerbahçe'ye stadyum projesinden dev gelir! Aziz Yıldırım çalışmalara başladı

10.06.2026 - 10:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım vadettiği stadyum projesi için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli ekibin stadyumun kapasitesinin artması ile tribün gelirinde ciddi bir artış yaşanacağı belirtildi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Fenerbahçeye stadyum projesinden dev gelir Aziz Yıldırım çalışmalara başladı

Olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi, stadın büyütüleceği vaadini sunmuştu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Kongreyi kazanan Yıldırım ve yönetimi, proje için düğmeye bastı. 2001 yılında stat kapasitesinin 50 bin kişiye çıkartılması sürecini yürüten Nihat Özbağı, yine projenin başında olacak.

Şirketiyle birlikte Barcelona’nın Camp Nou Stadı’nı yenileyen eski yönetici Nihat Özdemir’in de inşaatı üstleneceği öğrenildi. Yönetim ilk iş olarak projenin izinlerini almak için gerekli başvuruları yapacak.

DEV GELİR

Stadın büyütülmesi için çatı, özel vinçlerle kaldırılacak. Ardından kolonlar güçlendirilerek yukarıya doğru uzatılacak. Ardından ilave tribünler ve localar eklenecek. Proje tamamlandığında stadın kapasitesi 65 bin kişiyi bulacak.

Haberin Devamı

Ek koltuklar ve localar sayesinde Fenerbahçe’nin stat gelirinin yılda 49 milyon Euro artması bekleniyor.

Haberin Devamı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler