Skorer 'Fener'i biz de yeneriz

'Fener'i biz de yeneriz

29.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Fener'i biz de yeneriz

Feneri biz de yeneriz


Giray Bulak, galibiyet serisini İstanbul'da sürdüreceklerini söyledi


       Bu sezon ilk kez üç maçta dokuz puan toplayan Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi de yenerek, seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
       Teknik Direktör Giray Bulak, "Antalya, Bursa ve Göztepe maçlarını kazandık. Şimdi sırada Fenerbahçe karşılaşması var. Bu maçı da alıp, çıkışımızı sürdüreceğiz. Ligde mücadele işte o zaman başlayacak. Gerçekten çok kritik bir mücadele olacak" diye konuştu.
       Fenerbahçe'nin, Gaziantep deplasmanında farklı yenilmesinin avantaj olduğunu söyleyen genç hoca, "Yenilen takımın morali bozulur. Bu bizim açımızdan olumlu bir durum yaratabilir. Ancak bizim hedefimiz ligde 70 puana ulaşmak. Bundan sonraki 12 maçı da kazanıp, UEFA Kupası'na katılmayı istiyoruz" dedi.
       Bordo - Mavili ekibin hocası, Fenerbahçe'de Gaziantep maçından sonra yaşanan karışıklıklara da değinerek, "Rakip bir takım da olsa karışıklık yaşamasını arzulamam. Başkalarının acıları üzerine kendi mutluluğumu inşa etmeyi istemem. Keşke Fenerbahçe'de her şey normal gitseydi de, maçımızı normal koşullarda oynasaydık. Üç kişinin kadro dışı kalması bizim açımızdan kötü oldu. Çünkü takıma yeni girecek futbolcular daha iyi motive olacaklar" yorumunu yaptı.

Murat'a tepki

       Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dünkü tek çalışmayla sürdürdü. Adalesinde yırtık olan Okan on dakikalık düz koşudan sonra salona giderken, tendonlarında zorlanma meydana gelen Fatih ve Nesim çalışmaya çıkmadı. İdmanın son bölümündeki grup çalışmasında Murat Bölükbaşı disiplinsiz tavırları nedeniyle Giray Bulak ve antrenörlerin tepkisini çekti.

Yazarlar