Fenerbahçe Fenerium'da özel gün

Fenerium'da özel gün

21.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’ya giden sarı-lacivertli futbolculardan Raul Meireles ile Ertuğrul Taşkıran, Fenerium mağazasında taraftarların formalarını imzaladı.

Feneriumda özel gün

Mersin İdmanyurdu maçı için dün Adana’ya giden sarı-lacivertli futbolculardan Raul Meireles ile Ertuğrul Taşkıran Fenerium mağazasında taraftarların formalarını imzaladı. Adana Optimum AVM’deki Fenerium mağazası önünde uzun sıralar oluşturan Fenerbahçeli taraftarlar, satın aldıkları yeni sezon formaları ile lisanslı ürünlerini futbolculara imzalattı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Yıldırım gitti

Başkan Aziz Yıldırım takımı Mersin’de de yalnız bırakmayacak. Fenerbahçe Grundig-Eczacıbaşı Vitra voleybol maçını Pereira ile birlikte izleyerek hocasına verdiği desteği açık bir şekilde ortaya koyan Yıldırım, Mersin’de de yakın takipte olacak.

Sarı-lacivertli ekip, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla tamamladı. Sakatlığı geçen Abdoulaye Ba’nın takımla çalıştığı, Caner Erkin ve Raul Meireles’in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı vurgulandı.

Feneriumda özel gün

Yazarlar