VoleybolFilenin Sultanları'nda Deniz Uyanık: Bu formayı terletmek çünkü herkesin hayali

Filenin Sultanları'nda Deniz Uyanık: Bu formayı terletmek çünkü herkesin hayali

22.05.2026 - 12:21 | Son Güncellenme:

2026 FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda orta oyuncu Deniz Uyanık hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Filenin Sultanlarında Deniz Uyanık: Bu formayı terletmek çünkü herkesin hayali

Brezilya'da 3-8 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) 1. etabına katılacak millilerde 24 yaşındaki voleybolcu, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Milli takımda ikinci senesini yaşadığını aktaran Deniz Uyanık, "Öncelikle antrenörlerime bana ikinci şansı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Ben ilk senemdeki gibi çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Bu formayı terletmek çünkü herkesin hayali. Bu şansı değerlendirmek de bu sene tekrar benim amacım." ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlı formayla VNL hedeflerini de anlatan Deniz, "Hedefimiz kupayı almak, madalyayı kazanmak ama bunu yaparken de bence sahanın içinde eğlenmek, mutlu olmak. Takım çok yeni. Birbirimizi yeni yeni tanımaya başlıyoruz. Umuyorum ki takım güzel kimyamız olur. Sahanın içinde mutlu ve eğlenerek oynuyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Deniz Uyanık: Bu formayı terletmek çünkü herkesin hayali

Haberin Devamı

VakıfBank ile elde etiği başarılara da değinen genç voleybolcu, şu değerlendirmeleri yaptı:

Haberin Devamı

"VakıfBank'ta çok rotasyonlu oynadığımız bir sezondu. VakıfBank çok rotasyonlu oynayan bir takım. Bu dönem dönem çok zor olabiliyor. Çünkü bir maç oynuyorsunuz, iki maç oynamıyorsunuz... Bu, aslında sizi canlı tutan bir şey. Zor ama sizi canlı tutan bir şey. Çünkü her yeni maçta o sahanın içinde olmak için antrenmanlarda çalışıyorsunuz. Bence çok güzel bir sezon geçirdik. Üç kupayla (CEV Şampiyonlar Ligi, Sultanlar Ligi ve Kupa Voley) bitirdik. Takımımla çok gurur duyuyorum. Umarım gelecek sezonlarda da aynı şekilde devam ederiz."

Haberin Devamı

AeQuilibrim Kupası programı

A Milli Takım, 2026 FIVB Milletler Ligi hazırlıkları kapsamında 22-24 Mayıs tarihlerinde İtalya'da AeQuilibrim Kupası'na katılacak.

Haberin Devamı

Türkiye, İtalya'nın Cenova şehrinde düzenlenecek organizasyonda ev sahibi İtalya'nın yanı sıra Sırbistan ve Polonya takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın maç programı şöyle:

Bugün:

TSİ 18.00 Türkiye-Polonya

Yarın:

TSİ 22.00 İtalya-Türkiye

24 Mayıs Pazar:

TSİ 18.00 Türkiye-Sırbistan

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler