VoleybolFilenin Sultanları'nda Karmen Aksoy'un ön çapraz bağı yırtıldı!

Filenin Sultanları'nda Karmen Aksoy'un ön çapraz bağı yırtıldı!

18.06.2026 - 09:36 | Son Güncellenme:

Türkiye Voleybol Federasyonu, Filenin Sultanları'nın Belçika maçında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Karmen Aksoy'da ön çapraz bağ yırtığı tespit edildiğini duyurdu.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Filenin Sultanlarında Karmen Aksoyun ön çapraz bağı yırtıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Belçika maçında sakatlanan milli oyuncu Karmen Aksoy'da ön çapraz bağ yırtığı tespit edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

TVF'den A Milli Kadın Takımı oyuncularından Karmen Aksoy'un sağlık durumuna ilişkin yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye–Belçika karşılaşmasında yaşanan bir pozisyon sonrasında sağ dizinden sakatlık yaşayan oyuncumuz Karmen Aksoy'un yapılan ortopedik muayenesi ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ön çapraz bağ (ACL) yırtığı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu, milli takım sağlık ekibimiz tarafından değerlendirilmiş ve cerrahi tedavi uygulanmasına karar verilmiş olup oyuncumuzun kulüp sağlık ekibi detaylı olarak bilgilendirilmiştir. Ameliyat ve sonrasındaki rehabilitasyon süreci detaylı şekilde planlanacak ve kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır."

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler