Diğer Final için geri sayım

Final için geri sayım

13.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Team Cup Engel Atlama Yarışmaları’nın üçüncü ayağı dün sona erdi. Dokuz takımın yer aldığı dev organizasyon 1-2 nisanda yapılacak finalle sona erecek.

Final için geri sayım

Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club (KCC), bu kez Engel Atlama Yarışmaları’na kapısını açtı.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde Team Cup Engel Atlama Yarışmaları’nın üçüncü ayağı yapıldı. Büyük bir heyecana sahip olan dev organizasyonda final 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.Yaklaşık bir buçuk ay süren 11-12 Şubat, 18-19 Şubat’ın ardından üçüncü ayağı da tamamlanan organizasyonda her zaman olduğu gibi yine dokuz takım yer aldı. Takımlar dörder kişiden oluşurken, her birinde en az bir kadın olmak üzere 25 yaş altı binici de yarıştı. Takımların liderliklerini ise Türk binicilerinin en önemli isimlerinden Oktay Sezek, Hasan Şentürk, Uğur Yılmaz, Mert Alıcıoğlu, Hüsnü Dinç, Sencer Horosan, Sencer Can, Çağrı Başel ve Altuğ Altay göğüsledi.

Haberin Devamı

Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olan Engel Atlama Yarışmaları’nın medya sponsorluğunu ise her zaman olduğu gibi Milliyet ve Vatan Gazeteleri üstelendi. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapılan yarışlarda sporseverlere de keyifle bir hafta sonu geçirdi