Dünya Kupası Futbol aşkına!

Futbol aşkına!

12.07.2014 - 23:43 | Son Güncellenme:

Kız arkadaşının, "Arjantin şampiyon olursa seninle evlenirim" demesinin ardından arkadaşlarını alıp taksiyle 46 saat yol giden Ariel Banega, paralarının final maçına yetmemesi üzerine aracı satışa çıkardı.

Futbol aşkına

2014 FIFA Dünya Kupası'nda yarın oynanacak Almanya-Arjantin maçının heyecanı yaşanırken, ev sahibi Brezilya'da dört kafadarın macerası konuşuluyor. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'ten küçük bir taksi ile final maçını izlemek üzere yola çıkan Arjantin taraftarları Rio de Janeiro'ya ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde önce Sao Paulo'ya varan maceraperestler burada Hollanda ile Arjantin arasındaki yarı finali izlediler. 36 saatlik yolculuğun ardından takımlarını tribünde destekleyen fanatikler, ardından rotalarını Rio de Janeiro'ya kırdı.

Haberin Devamı

10 saatlik yolculuğu da burada gerçekleştiren Arjantin taraftarları toplamda 46 saat süren seyahatin ardından final maçının oynanacağı Maracana Stadı'na ulaştı. Ancak Arjantinli grubun yarınki dev maç öncesinde büyük bir sıkıntıları bulunuyor...

Final maçı biletlerinin el yaktığı söylenirken, 4 kişi bu paraya sahip değil. Taksinin sürücüsü konumundaki Ariel Banega, maça mutlaka gireceklerini, bu uğurda gerekirse aracını satacağını söyledi. İnternet üzerinden aracı satışa çıkardıklarını söyledi ve gerekli parayı bu şekilde elde edeceklerini bildirdi.

34 yaşındaki Ariel Banega, seyahatin çıkış nedenini ise şöyle anlattı: "Kız arkadaşım Arjantin şampiyon olursa benimle evleneceğini söyledi. Biz de destek için yola çıktık."