Beşiktaş Futbol maçında duygusal görüntüler: “Abi anlatırmısın” dedi, polis göz oldu, spiker oldu

Futbol maçında duygusal görüntüler: “Abi anlatırmısın” dedi, polis göz oldu, spiker oldu

15.02.2020 - 13:50 | Son Güncellenme:

İSTANBUL Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda önceki akşam oynanan ve Medipol Başakşehir Kulübünün 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan Süper Lig 22. hafta karşılaşması Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçında yayıncı kuruluşun kameralarına da yansıyan bir görüntü sosyal medyada dün gecenin konusu oldu.

Futbol maçında duygusal görüntüler: “Abi anlatırmısın” dedi, polis göz oldu, spiker oldu

Ferit ZENGİN

Haberin Devamı

Maçı izlemek için stadda bulunan bir futbolseverin, kendi cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, maçı seyretmek için stadda bulunan ama bir vatandaşa bir polis memurunun maçı anlatması anları yer aldı.

Maçı seyretmek üzere 2 meslektaşıyla birlikte tribünde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Emre Bedir, görevli bir şahıs tarafından yanlarına getirilip oturtulan ama vatandaşı “abi maçı anlatırmısın” ricasıyla adeta spiker kesildi.

Saha da gördüğü mücadeleyi bir spiker anlatımıyla yanındaki görme özürlü vatandaşa anlatan polis memuru Bedir’in anlatımıyla, zaman zaman heyecana kapılan görme özürlü vatandaşın yerinden fırladığı anlarda görüntülere yansıdı.

Haberin Devamı

Maç sonunda kendisine adeta göz olup spikerlik yapan polis memuru Bedir’e teşekkür ederek bir stad görevlisinin yardımıyla staddan ayrıldığı öğrenilen görme özürlü vatandaşın bu heyecanlı maç izlemesi ve polis memurunun ona göz olup maçı anlatması ise sosyal medyada gecenin en çok konuşulup paylaşılan konusu oldu.

Yazarlar