Futbol Futbolun yeni yüzü: beIN SPORTS

Futbolun yeni yüzü: beIN SPORTS

13.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2001 yılından bu yana Türkiye’de futbolun adresi olan LİG TV, beIN Sports olarak yayın hayatına devam edecek. Dünyanın önde gelen medya grubu, yeni stüdyolarıyla 2014 Dünya Kupası’ndan bu yana en büyük yatırımını yaptı.

Futbolun yeni yüzü: beIN SPORTS

Digiturk kanalları beIN markası altında birleşiyor. Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, beIN MEDIA GROUP’a katılmasının ardından yenilenen kanal adları, logoları ve stüdyoları ile 2017 yılına iddialı bir giriş yapıyor; kanal markalarını beIN çatısı altında topluyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda; 16 yıldır futbolun adresi olan LİG TV’nin adı beIN SPORTS olarak tanıtılırken; film, dizi, yemek ve belgesel kanalları da beIN ana markası altında birleşiyor.

Bu çerçevede, Lig TV yenilenen stüdyolarıyla bundan böyle beIN SPORTS olarak yayın yapacak. Bu yenileme, 2014 Dünya Kupası yayınından bu yana beIN MEDIA GROUP’un yaptığı en büyük stüdyo yatırımı olarak da dikkat çekiyor. Stüdyolardaki kameralar sistematik kameralarla değiştirildi; tüm ekipmanlar ve watch-out sistemi gibi uygulamalar, dünyanın en modern sistemleri ile güncellendi.

Digiturk yeni dönemde de spor yayıncılığında ilklere imza atmaya devam ediyor. Platform, izleyicilerini özel efekt barındıran içerikler ile buluşturarak maç izleme keyfini en üst düzeye taşırken; üyelerini muhteşem görüntüler eşliğinde farklı bir yolculuğa çıkaracak. Bu kapsamda maç analizlerine derinlik kazandıracak “Live Player” adlı yeni bir uygulama devreye alınıyor. Ayrıca, maç öncesi kadro tanıtımlarında “Virtual Player” uygulaması da yine Digiturk’ün başlattığı yenilikler arasında. Söz konusu benzersiz deneyimler maç heyecanını adeta görsel bir şölene dönüştürüyor.

Haberin Devamı

Futbolun yeni yüzü: beIN SPORTS