Galatasaray G.Saray istediği isimden önemli açıklamalar!

G.Saray istediği isimden önemli açıklamalar!

19.04.2013 - 12:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer hedeflerinden biri olan Jem Paul Karacan, şu ana kadar sarı-kırmızılı kulüpten bir teklif aldı mı? Türkiye gelecek mi, hedefleri neler? 24'lük lejyoner, sarı-kırmızılı takıma transferi konusunda soruları yanıtladı.

G.Saray istediği isimden önemli açıklamalar

2013-2014 sezonuyla beraber Türkiye'de kademeli olarak azalmaya başlayacak yabancı kontenjanı, başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere Türk kulüplerinde 'yerli' futbolcu harekatını başlattı.

Sezon sonunda yapılacak olan hamleler için şimdiden harekete geçen Galatasaray'ın Jem Paul Karacan ve Kerim Frei, Fenerbahçe'nin ise Serdar Taşcı ile yakından ilgilendiği haberleri hem Türk basınında hem de İngiliz, Alman basınında geniş bir şekilde yer bulmaya devam ediyor.

Tugay Kerimoğlu hayaliyle 14 yaşında yolu Florya'ya düşen ve denendikten sonra Galatasaray ile amatör sözleşme imzalayan ancak aile özlemine dayanamayıp İngiltere'ye dönen Jem Paul Karacan, Britanya'da 'kebap' özlemi çeken bizden biri, içimizden..

İşte Sporx'te yer alan röportaj;

"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"

- Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un senin transferin için Ada'ya geldiği konuşuluyor. Tulun ile hiç görüştün mü, Galatasaray'ın seninle bir teması oldu mu?
"Galatasaray ile anılmak iyi, gerçekten çok mutluyum. Henüz bana ulaşan resmi bir teklif yok, Bülent Tulun'un İngiltere'ye geldiğinden medya aracılığıyla haberim oldu, şu ana kadar kendisi ile hiç görüşmedim. Reading kulübü de bana Galatasaray'dan bir teklif geldiği konusunda bilgi vermedi"

- Başka kulüplerden teklifler var mı?

"Premier League'de oynuyorsanız sizi takip eden birileri muhakkak vardır"

"GALATASARAY'A KARŞI SEMPATİM VAR"

- Galatasaray'dan olası bir transfer teklifi gelirse cevabın ne olur?

"Şu anda Reading'in EPL'deki durumu çok kritik ve dolayısıyla ilk etapta buna odaklanmam gerekir. Sezonun bitmesin ardından teklifler geldiği zaman bunları koşullara uygun bir şekilde değerlendiririz. Kulübümün bana olan yaklaşımı da beni her zaman mutlu ediyor ve onların da menfatlerini düşünmek durumundayım."

- Sadece Galatasaray mı, yoksa başka bir Türk takımından teklif gelirse kabul eder misin?

"Şunu söyleyebilirim; ailem ve ben küçüklüğümden beri Galatasaray'ı destekliyorum, Galatasaray'a karşı bir sempatim var. Daha önce bazı takımlardan teklifler aldım ancak o günün şartları bu teklifleri kabul etmemi engelledi."

"DROGBA VE SNEIJDER İLE OYNAMAK GURUR VERİCİ"

- Drogba ve Sneijder ile yan yana oynama ihtimali seni heyecanlandırıyor mu?

"Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra Galatasaray'ın adı burada çok sıklıkla anılmaya başladı, herkes Galatasaray'ı tanıyor. Drogba ve Sneijder dünyaca ünlü isimler ve kaliteleri de ortada. Her futbolcu hem Drogba hem de Sneijder gibi isimler ile yan yana oynamak ister, bu durumdan gurur duyar. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında çok iyi bir iş çıkarttılar ve bununla birlikte Fenerbahçe de bu sezon Avrupa'da yoluna iyi bir şekilde devam ediyor. Bu gelişmeler Türk futbolu ve bizim gibi dışarıda futbol hayatını sürdüren futbolcular için gurur verici."

"A MİLLİ TAKIM HAYALİM"

- A Milli Takım hakkında neler söylemek istersin?

"Daha önce milli takımın hemen hemen tüm alt yaş kategorilerinde forma giydim ve milli takımdaki arkadaşlık ortamından da her zaman çok büyük keyif aldım. İleriki dönemde A Milli Takım'da da forma giymeyi çok istiyorum, milli forma benim ve ailemin gururu"

Haberin Devamı

(Fatih Şamlıoğlu / Sporx)

Yazarlar