Basketbol G.Saray potada eriyor

G.Saray potada eriyor

09.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Basketbolda küçülmeye giden sarı-kırmızılılar, bu sezon hem erkek hem de kadınlarda beklentilerin uzağında kaldı, hayal kırıklığı yarattı.

G.Saray potada eriyor

Basketbol şubesinin bütçesinde küçülmeye giden Galatasaray, bu sezon hem erkek hem de kadınlarda beklentilerin uzağında kaldı. Yönetim kurulu üyesi Can Topsakal’ın idaresinde sezona başlayan sarı-kırmızIlılar, bu sezon hayal kırıklığı yaşattı.

Haberin Devamı

Sezon başında Ergin Ataman ile yollar ayrılırken Galatasaray Odeabank, Erman Kunter’e emanet edildi ve takımın kadrosu büyük ölçüde yenilendi. Sırp başantrenör Marina Maljkovic yönetimindeki Kadın Takımı ise genç oyuncuların da bulunduğu bir kadroyla sezona başladı. Alınan kötü sonuçların ardından Topsakal, geçen hafta basketbol şubesindeki görevini bırakmak zorunda kaldı, ardından da erkek takımının başantrenörü Kunter gönderildi.

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 14 haftada sadece 5 galibiyet elde etti. Kadın Takımı da, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısını 6 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 10. sırada bitirdi. Öte yandan hem erkek hem de kadın takımları, bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadıkları derbi maçları kazanamadı.

Haberin Devamı