Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Milan'dan Rafael Leao'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte sıra golcü transferine geldi.
OKAN BURUK'TAN U23 MESAJI
Galatasaray'ın Göztepe'yi 3-2 mağlup ettiği mücadele sonrası teknik direktör Okan Buruk transfer konusunda şu sözleri dile getirmişti:
Kazanan bir Galatasaray, iyi oynayan, transferleri gelen bir Galatasaray. Negatif hava dağıldı. Mevki ve isim söylemeyeceğim ama yabancı haklarımıza göre, U23 yabancı hakkı var, Türk alabiliyoruz. Son günleri değerlendirmek istiyoruz.
HEDEF GENÇ GOLCÜ
Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrası santrfor arayışlarına başlayan Galatasaray, aradığı golcüyü İsviçre'de buldu.
Sarı-kırmızılılar, Sion forması giyen 20 yaşındaki İsviçreli santrfor Winsley Boteli için girişimlere başladı.

SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Geçtiğimiz sezon Sion'da kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki genç futbolcu, 38 maçta 11 gol ve 1 asistlik performans göstermişti.
Bu sezonun başında İsviçre ekibi Sion, Boteli'nin bonservisini alırken genç golcü de performansıyla dikkat çekti. İsviçreli futbolcu, bu sezon çıktığı 10 maçta 9 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.
Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen Winsley Boteli'nin takımıyla 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.