16.08.2025 - 09:19 | Son Güncellenme:
Galatasaray Süper Lig’in 2. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-0’lık skorla mağlup etti.
Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio ekibi, tartışmalı pozisyonları ve hakem Ozan Ergün'ün kararlarını değerlendirdi.
BARIŞ ALPER'İN GOLÜ ÖNCESİ FAUL VAR MI?
Bülent Yıldırım: Bariz bir omuzdan çekme yok. Bu görüntüleri izlediğim zaman temiz bir gol olduğunu söyleyemem. Barış Alper'in savunmacıya yaptığı elle itme müdahalesinin faul olduğunu düşünüyorum.
Bahattin Duran: Bu pozisyonda ben Barış Alper'in, Karagümrüklü oyucuyu eliyle ittiğini ve bundan dolayı faul olduğunu düşünüyorum. Ancak sportmenlik dışı bir ihlal olmadığı, dikkatsiz bir müdahale olduğu için kart gerekmediğini ancak faul olduğunu düşünüyorum.
Deniz Çoban: Elbette elini bilerek yüzüne götürmüyor ancak burada bir müdahale var. Ben faul olduğunu düşünüyorum pozisyonun. VAR'ı çok fazla eleştiremem bu konuda ancak benim açımdan bu pozisyon net bir faul.

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)
KARAGÜMRÜK'ÜN KIRMIZI KARTI
Bülent Yıldırım: Şu görüntüye baktığımız anda oyuncunun, rakibinin sağlığını tehlikeye attığını görebiliyoruz. Hakemin bu pozisyonu görememesi beni rahatsız etti. VAR'ı tebrik ediyorum.
Bahattin Duran: Çok tehlikeli ve riskli hareket yapıyor. Bunun sahada değerlendirilmesini tercih ederdim. Burada hakem düdüğü çalmalıydı. VAR müdahalesini de doğru buluyorum.
Deniz Çoban: Hareketi gördüğüm ilk anda kırmızı kart dedim bu pozisyona. Net bir kırmızı kart ve VAR müdahalesi de doğru.

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)
GALATASARAY'IN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON
Bahattin Duran: Sane'nin arkadan bir müdahalesi olduktan sonra kol en doğal konumlarından birine geliyor. Müdahale sonrasında vücut doğal konumda olduğu için devam kararı doğru.
Bülent Yıldırım: Şarj sonrası vücut doğal konumda olduğu için bu pozisyonda devam kararı doğru.
Deniz Çoban: Bence de çarpma durumuna örnek bir pozisyon. Devam kararı doğru.

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)