Basketbol Galatasaray Liv Hospital - Darüşşafaka Doğuş: 76-91

Galatasaray Liv Hospital - Darüşşafaka Doğuş: 76-91

26.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sıkıntılı bir sezon geçiren Galatasaray Liv Hospital, bir darbe de Darüşşafaka Doğuş'tan aldı.

Galatasaray Liv Hospital - Darüşşafaka Doğuş: 76-91

Sezon boyunca yaşadığı sorunlardan dolayı bir türlü istediği ritmi yakalayamayan Galatasaray Liv Hospital, sakatlığı nedeniyle Young’dan da yoksun çıktığı maçta Daçka’ya direnemedi, Kerem Gönlüm’ün diskalifiye edildiği maçı farklı kaybetti.

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital, 24. maçında 14. yenilgisini, sahasında konuk ettiği Darüşşafaka Doğuş karşısında 91-76’lık skorla aldı.

Zirve yarışı veren rakibi karşısında sakatlığı nedeniyle elindeki tek 5 numara Young’dan yoksun mücadele eden Galatasaray’da, Kerem Gönlüm de ikinci çeyreğin başında iki teknik faul alarak diskalifiye edilince, boyalı alan iyice düştü.

Darüşşafaka ilk dakikadan itibaren rakibin zayıf karnı olan boyalı alana atak yaptı, 5. dakikada 11-2’lik skoru yakaladı. Carter’ın girişi hücumda etkisini artıran Galatasaray, ilk çeyreğin sonunda farkı 1’e indirse de, teknik fauller sırasında farkı yeniden 8 sayıya kadar yükselten Daçka, Ergin Ataman’ın de teknik faul alışıyla fazlasıyla gittiği çizgide farkı korumayı başardı, devreyi de 40-33 önde kapadı.

Haberin Devamı

Sinirler iyice gerildi

Galatasaray’da sezon başından bu yana yaşanan sıkıntılar nedeniyle gerilen sinirler, hakem kararlarına ‘hata’ da olsa verilen aşırı tepkilerle takımda düzeni iyice bozmaya başladı, ilk yarıda bunun sıkıntısı da fazlasıyla yaşandı.

POTADA BUGÜN

ERKEKLER 1. LİG
16:00 Beşiktaş Integral Forex - Torku Konyaspor
17:00 Tofaş - Rönesans TED Ankara Kolejliler
19:00 Fenerbahçe Ülker - Anadolu Efes

Galatasaray Liv Hospital - Darüşşafaka Doğuş: 76-91

Yazarlar