Galatasaray Galatasaray transfer haberleri! 13 Haziran Transfer günlüğü

Galatasaray transfer haberleri! 13 Haziran Transfer günlüğü

13.06.2017 - 12:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferde hareketli günler yaşıyor. Son iki sezondur hem transferlerde hem de başarı anlamında taraftarın beklentisini karşılayamayan Galatasaray yeni sezon öncesinde transferde nokta isimleri kadrosuna katmak istiyor. İşte 13 Haziran tarihli Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray transfer haberleri 13 Haziran Transfer günlüğü

Galatasaray transferde hareketli günler yalıyor. Forvet transfrerinin yanı sıra defansa da takviye yapacak olan Galatasaray'da Forvet hattı için gündemdeki isim Batefimbi Gomis, Öte yandan defansa takviye yapacak olan Galatasaray stoper bölgesi için Maicon'u gündemine almış durumda. İşte 13 Haziran tarihli Galatasaray transfer haberleri...

Haberin Devamı

Maicon için 5.5 milyon euro

Sau Paulo forması giyen stoper Maicon’un Galatasaray’a gelmek için kulübüne rest çekmesinden sonra sarı-kırmızılılar gelişmeleri yakından takip ediyor.

Galatasaray transfer haberleri 13 Haziran Transfer günlüğü

Cim-Bom’un, 28 yaşındaki futbolcu için Brezilya kulübüne 5.5 milyon euroluk yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. Teknik direktör Tudor’un bu futbolcuyu çok istemesinden dolayı sarı-kırmızılılar bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Emre Mor müjdesi.

Milli yıldızın menajeri, “Üç büyükler Emre’yi çok istiyor” dedi.

G.Saray'ın transfer gündemindeki isimlerden Emre Mor ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Oyuncunun menajeri Muzzi Özcan, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Emre Mor'u istiyor. Kiralama planları var. Zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyunun geliştirmesini istiyoruz. Önceliğimiz para değil. Dortmund başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre ile oturup bir karar vereceğiz" diye konuştu. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri 13 Haziran Transfer günlüğü

Gomis heyecanı.

Avrupa’dan dönen Cenk Ergün dün Mehmet Özbek ile yaptığı toplantıda ilk müjdeyi verdi Ufak pürüzler çözüldükten sonra Bafetimbi Gomis’in transferi resmen KAP’a bildirilecek.

Galatasaray transfer haberleri 13 Haziran Transfer günlüğü

Galatasaray'da beklenen transfer zirvesi dün yapılırken, buluşmadan Bafetimbi Gomis müjdesi çıktı. Avrupa turundan dönen futbol direktörü Cenk Ergün, başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile Point Otel'de yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşülen oyuncularla ilgili son durumun masaya yatırıldığı zirvede Ergün'ün Bafetimbi Gomis'in transferinin birkaç pürüz dışında bittiği müjdesini verdiği öğrenildi.

SIRADA STOPER VAR

Fransız yıldızın birkaç gün içinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor. Senegal asıllı forvet ile yıllık 3.4 milyon euro'dan 3+1 yıllık anlaşma yapılacağı belirtildi. Bonservisi Swansea'de olan 32 yaşındaki Gomis, kiralık oynadığı Marsilya formasıyla bu sezon 21 gol atmıştı. Sarıkırmızılılar, stoper için de Chiriches ve Maicon, sol beke ise Clichy konusunda girişimleri sürdürüyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Feyenoord’un hedefi Gümüş

Benfica’nın listesinde yer alan Sinan, bu kez Feyenoord‘un radarına takıldı...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son haftalarında forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren Sinan Gümüş'e Hollanda şampiyonu Feyenoord talip oldu. Geçtiğimiz günlerde Benfica'nın da transfer teklifi yaptığı genç yetenek için yönetimin vereceği karar merakla bekleniyor. Bilindiği gibi Galatasaray Yönetimi ile Benfica arasında pazarlıklar sürmüş ancak sarı-kırmızılı yönetim ücreti beğenmemişti. Feyenoord'un teklif edeceği rakam bilinmiyor.. (Takvim)

Zor hedef Imbula

Birinci sınıf ön libero almak isteyen Sarı-Kırmızılılar gözünü Stoke City formasını giyen Fransız oyuncuya çevirdi. Ada'da aradığını bulamayan Imbula 1.5 yıl önce 25 milyon Euro'ya Stoke City'ye transfer oldu...

Transfer çalışmalarını Avrupa ve Güney Amerika'da sürdüren Galatasaray'da arayışlar tüm hızıyla sürüyor... Teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda orta alana çok kaliteli bir ön libero takviyesi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar büyük düşünüyor. Alınan bilgilere göre Cimbom'un gündemine gelen son isim Giannelli Imbula oldu. Galatasaray yönetimi, Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen Fransız yıldız için nabız yoklamaya başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri 13 Haziran Transfer günlüğü

FİYATI 15 MİLYONA DÜŞTÜ

Fakat Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferde işi hiç de kolay gözükmüyor... Ada basınında çıkan haberlere göre Stoke City beklediği verimi alamadığı Imbula ile yolları ayırmayı düşünüyor. Ancak İngiliz kulübü, geçtiğimiz yıl Ocak ayında 25 milyon Euro karşılığında transfer ettiği 24 yaşındaki futbolcu için 15 milyon Euro talep ediyor.

BU SEZON 15 MAÇTA OYNADI

Bu nedenle Galatasaray önümüzdeki günlerde Stoke City ile çok sıkı pazarlık yapmayı planlıyor. Bruma'nın satışından 15 milyon Euro gelir bekleyen Sarı-Kırmızılılar'ın Imbula için 10 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği belirtiliyor. Daha önce Porto ve Marsilya formalarını giyen yıldız futbolcu Guingamp altyapısından yetişti. Bu sezon Premier Lig, FA Cup ve Lig Kupası'nda 15 maçta görev yapan Imbula takımına gol veya asist katkısa yapmayı başaramadı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'DE YAPAMADI

Çok büyük umutlarla Porto'dan Stoke City'ye transfer olan Giannelli Imbula şu ana kadar Premier Lig'de gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Imbula bu sezon ligde 12 maçta oynayabildi.