Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

31.07.2013 - 10:40 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Emre Can derbisi sürüyor

Sol bek şart oldu

Emre Can derbisi sürüyor

Galatasaray'ın transfer listesindeki Emre Can için Beşiktaş devreye girdi.

Bayern Münih forması giyen ve Guardioala'nın transferine izin verdiği Emre Can için uzun süredir sarı kırmızılı ekip ilgileniyordu. Hatta Emre Can, Galatasaray'ın teklifi yüzünden Leverkusen'in sözleşme talebini de reddetmişti.

Eurosport Türkiye'den Alper Aslan'ın edindiği bilgilere göre Ancak devreye Beşiktaş'ın girmesi transfer planlarını bir anda değiştirdi. Orta sahadaki eksiklikleri gidermek isteyen ve o bölgeye iyi bir yerli futbolcu takviyesini planlayan Beşiktaş, Emre Can için ciddi bir girişimde bulundu. Eurosport Türkiye'den Alper Aslan'ın edindiği habere göre, oyuncunun menajeri İran asıllı Alman vatandaşı Rıza Fazeli ile görüşen siyah beyazlılar, futbolcuya teklifini iletti. Bayern Münih'le de görüşen Beşiktaş'ın girişimlerini hızlandırarak Galatasaray'a transferde dev bir çalım atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sol bek şart oldu

Riera ve Hakan hazırlık kampında sınıfta kaldı. Toulouse'ta oynayan M'Bengue yeniden gündemde. Fransızlarla Umut'un transferi sırasında yakın ilişki kuran sarı kırmızılı ekibin, M'Bengue için 3 milyon euro önerdiği bildirildi Malaga ve Napoli sınavlarında etkili bir futbol ortaya koyamaması Galatasaray'ın yeni sezon öncesi sorgulanmasına yol açarken sarı-kırmızılı ekipte en büyük eleştiriyi savunma bölgesi aldı. Terim'in ilk 11'de düşündüğü Eboue, Dany, Chedjou ve Riera oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli çalıştırıcı, sağ ve stoper mevkilerindeki sorunu takım içinden çözmeyi planlarken Riera ile birlikte Hakan Balta ve Erman Kılıç'ın sol bekte bekleneni verememesi nedeniyle transfere yöneldiği öğrenildi. Bununla birlikte Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında da istediği Cheikh M'Bengue için Toulouse'a 3 milyon euro'luk teklifte bulunduğu iddia edildi.

5 MİLYON EURO İSTEDİ

Toulouse'un, Senegalli sol bek için 5 milyon euro istediği, Umut'un transferi sırasında kurulan iyi ilişkiler sayesinde transferin bitme olasılığının büyük olduğu kaydedildi. Toulouse'un Tigre'den Orban'ı istediği bu oyuncunun gelmesi durumunda Cheikh M'Bengue'nin kesin olarak Galatasaray'a gideceği belirtildi. Bu durumda Riera'ya da yol gözükmüş olacak.