Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

01.08.2013 - 10:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Bruma'dan kötü haber

Kalou: Drogba, Amerika'da bırakmak istiyor

İspanya’da son zirve

Emre Can'dan 1 yıl şartı

Bruma'dan kötü haber

Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı U20 Dünya Kupası'ndaki performansının ardından aralarında G.Saray'ın da bulunduğu çok sayıda kulübün listesine giren Bruma, Sporting Lizbon aleyhine açtığı davayı kaybetti. Sarı-kırmızılılar ile söz kestiği belirtilen genç oyuncunun, 2013-14'ü kapsayan sözleşmesinin geçerli olamayacağı yolundaki iddiası, Portekiz Ortak Hakem Komitesi'ne takıldı. Portekizli oyuncunun avukatlarının, konuyu FIFA'ya taşıyacağı ifade edildi.

Kalou: Drogba, Amerika'da bırakmak istiyor

Lille forması giyen Salomon Kalou, milli takımdan çok yakın arkadaşı olan Didier Drogba'nın MLS'de forma giymeyi arzulayarak futbola Amerika'da nokta koymayı planladığını öne sürdü.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Kalou, Goal'e yaptığı açıklamada Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba hakkında açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki oyuncu, Drogba'nın Amerika'ya gitmek istediğini öne sürdü.

Kalou, "Amerika'yı çok seviyor. Tatillerde hep Amerika'ya gider. Orada çalışmak, onun için muhteşem bir deneyim olacaktır. Bence amacı da Amerika'ya giderek kariyerini burada sonlandırmak. Bunu doğrudan söylemedi ama New York veya Los Angeles'ta futbola veda etmenin son derece muhteşem olacağını belirtti. Kafasından ne geçtiğini de tahmin edebiliyorum." dedi.

Drogba'nın transferinden MLS'in de büyük kazanç sağlayacağını öne süren Kalou, "Didier, gittiği her yerde etki yapar. MLS, onun için müthiş olacaktır çünkü gelişen bir lig. Drogba transferi, MLS'in gelişimine de ivme katacaktır." sözleriyle açıklamasına nokta koydu.

Haberin Devamı

İspanya’da son zirve

Chelsea ile anlaşma zemini bulamayan Arda Turan, rotasını İstanbul’a çevirdi. “Premier Lig’e gitmezsem gelirim” diyen milli futbolcu için İspanya’da son bir zirve gerçekleşecek… TFF’nin 6+0+4 kuralı Galatasaray’ı yerli ve kaliteli oyunculara yönelmeye iterken, akıllara gelen ilk isim Arda Turan oldu. Yeni bir teklifle Atletico Madrid’in kapısını çalan sarı-kırmızılı yöneticiler, “Konuşalım” yanıtını aldı. İspanya’da tam pazarlıklar başlıyordu ki devreye Arda girdi ve eski kulübüne “Chelsea benimle ilgileniyor. Bu fırsatı kaçırmak istemem. Lütfen bana izin verin. Chelsea ile anlaşamazsam, döneceğim tek kulübün Galatasaray olduğunu bilin” mesajını gönderdi.

Günler geçti, yıldız futbolcunun Chelsea’ye transferi gerçekleşmedi. İbre yeniden Galatasaray’a döndü. Zira hafta içinde Arda Turan’a “İngiltere’ye gidemiyorsan Galatasaray’a gel” denilecek. Ayrıca başkan Gil Marin’den görüşme talep edilecek.

BAŞKAN AYSAL DÖNECEĞİNDEN EMİN

Haberin Devamı

Milli futbolcunun kariyer planlaması nedeniyle önce İspanya’yı tercih etmesi, ardından Ada futboluna açılması beklenirken, askerlik süreci de geri döneceği konusunda şüphelere neden oluyor.

Başkan Ünal Aysal’a bu gerekçeleri söyleyenlerin aldığı tek yanıt ise bu oluyor: “Arda bizim evladımız, gittiği gibi gelir!”

Emre Can'dan 1 yıl şartı

Fatih Terim'in çok istediği Emre Can'dan, Galatasaray'a 'şartlı evet' geldi. Bayern Münih forması giyen 19 yaşındaki futbolcu için menajeriyle temasa geçerek resmi teklifte bulunan Cimbom, Emre Can'ı bonservisiyle almak istiyor. Alman ekibinde mevkiinde çok futbolcu olduğu için oynama şansı çok az olan Emre Can'ın ise kulüpten tamamen kopmaya yanaşmadığı ve "Ancak 1 yıllığına kiralık olarak gelirim. Kabul ediyorsanız masaya oturabiliriz" şartını sundu. Emre'nin Münih'in dün Sao Paula ile oynadığı ve 2-0 kazandığı hazırlık maçının kadrosuna alınmaması, Alman ekibinin bu transfere sıcak baktığı iddialarını kuvvetlendirdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ: BİZ İLGİLENMİYORUZ

Bu arada Beşiktaş cephesinden Emre haberlerine yalanlama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Emre Can transferi gündemimizde bulunmamaktadır. Bazı medya organlarında bu futbolcunun transfer edileceği yönünde üretilen haber ve açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz" denildi.

ALMANLARI ALDI BİR KORKU!

Emre Can'ın Türkiye'ye transfer olma ihtimali Almanlar'da endişe yarattı. Genç futbolcunun G.Saray'da forma giymesi durumunda Türkiye'ye ayak uyduracağını düşünen Almanlar, Emre Can'ın Alman Milli Takımı'nı bırakıp Türk Milli Takımı'nı tercih etmesinden korkuyor.

Yazarlar