Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

04.08.2013 - 11:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Arda Turan: "Nasıl 'hayır' derim ki"

Başkan kesenin ağzını açtı

Arda Turan: "Nasıl 'hayır' derim ki"

Arda Turan, Galatasaray'a ya dönecek ya da dönecek! Yaşanan sıcak gelişmeler milli yıldızı sarı-kırmızılı formaya daha da yaklaştırıyor. Teknik direktör Fatih Terim, İngiltere'de yaptığı açıklamada, "Arda'yı hep istedim. Bu konu bizde hiç kapanmaz. Her saniye, her an, her yıl transferi denenecektir" diyerek gelişmeleri doğruladı. Başkan Ünal Aysal'ın, yıldız futbolcu için Atletico Madrid ile yaptığı görüşmeler de sır değil. Peki Arda Turan, Galatasaray'a dönüş konusunda ne düşünüyor? Spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir FIFA menajeri, bu konuda oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.

REDDEDİLEMEYECEK BİR TEKLİF

Haberin Devamı

Yanlış anlamalara meydan vermemek için adının yazılmasını istemeyen Türk menajer, Galatasaray'ın Arda'ya reddedemeyeceği bir teklifte bulunduğunu, aslında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi olmayan oyuncunun bu öneri karşısında kararsız kaldığını belirtti. Menajer "Arda, 'Madem bu kadar çok isteniyorum, bana da bu davete uymak düşer' diyormuş. Aysal'ın Atletico Madrid'le görüşmeler yaptığını ise bizzat biliyorum. G.Saray, Arda'da çok ısrarcı. Birkaç gün içinde önemli gelişmeler olabilir" dedi. Başkan Ünal Aysal, yarın Arda için görüşmeler yapmak üzere İspanya'ya gidecek.

Başkan kesenin ağzını açtı

Galatasaray Başkanı, Londra’ya sadece Emirates Cup’i izlemeye gitmedi! Fulham forması giyen Kerim Frei için nabız yoklayan Aysal, milli yıldız için kesenin ağzını açtı.

Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye, Emre Can’ı Leverkusen’e kaptıran Galatasaray, transferde suskunluğunu bozmak istiyor. Başkan Ünal Aysal büyük oynuyor. Emirates Cup’ta takımını yalnız bırakmayan Aysal, Londra’da boş durmuyor ve transferlerle ilgili çok önemli görüşmeler yapıyor.

İsmi uzun süredir sarı-kırmızılılarla anılan Kerim Frei hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkanın talimatıyla harekete geçen yöneticiler, 1993 doğumlu milli yıldız için Fulham’a 3 milyon euro ödemeye hazır olduklarını bildirdi. Ancak Türk pasaportlu oyuncu ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan İngilizler’in cevabı “4.5 milyon euro” oldu.

AYSAL’A HABER GÖNDERDİ

Haberin Devamı

Devreye Kerim Frei’ın kayınpederi girdi ve bizzat Ünal Aysal’a “Kerim Galatasaray’a gelmeyi çok istiyoruz ve bu yöndeki talebini kulübe ileteceğiz” mesajını gönderdi. Başkan da yakın çevresine Kerim Frei transferini kesinlikle bitireceklerini söyledi.

BAŞKAN : EN BÜYÜK TRANSFER ZEMİN OLUR

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Porto maçı öncesi AMK’ya özel açıklamalarda bulundu. Geçen sezon TT Arena’nın zemininden çok çektiklerini belirten Aysal, Emirates Stadı’ndan çok etkilendi ve şunları söyledi: “En büyük transfer şu zemin olur. Müthiş bir çim yapmışlar. Gıptayla bakıyorum. İnsanın bu çimi koltuğunun altına alıp İstanbul’a götüresi geliyor.”