Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

06.08.2013 - 12:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Arda için yeniden harekte geçildi

Carlinhos evet dedi

Shaqiri'den iddialı sözler!

Arda için yeniden harekte geçildi

Galatasaray, hayallerini süsleyen eski yıldızı için yeniden harekete geçti. Atletico’ya 12 milyon euro ve Riera’nın bonservisi teklif edildi.

Teklifi olumlu bulan İspanyol idarecilerin teknik direktör Simeone’ye “Bu paraya Diego’yu yeniden getirelim” önerisini sunacağı öğrenildi
İngiliz devi Arsenal’i evinde devirerek Emirates Cup’ı kazanan ve Avrupa’daki prestijini katlayan Galatasaray, transferde de çıtayı yükseltiyor.

Sarı-Kırmızılılar eski yıldızları Arda Turan’ın transferi için yeniden harekete geçti. Atletico Madrid’e yakın kaynaklardan BUGÜN’ün edindiği bilgilere göre Cimbom, Arda için 12 milyon euro ve Riera’yı teklif etti.

Haberin Devamı

TOP ARTIK SIMEONE’DE

Sarı-Kırmızılı yönetimi bu konuda iştahlandıran unsur İspanyol ekibinin eski yıldızı Diego’yu yeniden transfer gündemine alması. Galatasaray’ın teklifine olumlu bakan Atletico yönetimi, Simeone’ye “Arda’yı satalım. Gelecek parayla Diego’yu yeniden getirelim” şeklinde bir öneri sunmaya hazırlanıyor.

Diego, Arda’nın Atletico’daki ilk sezonunda Alman ekibi Wolsburg’dan kiralık olarak alınmış ve UEFA Avrupa Ligi kupasının kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştu. Simeone o sezonun ardından Diego’nun bonservisinin alınmasını istese de transfer gerçekleşmemişti. Şimdi Simeone’nin Diego için Arda’nın gitmesine göze alıp almayacağı transferin kilitlendiği nokta olarak göze çarpıyor.

Yıllık ücreti sıkıntı

Yabancı oyuncu fazlalığı yaşayan Galatasaray, Arda transferiyle bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Ancak yönetim bu noktada ciddi bir sıkıntıyı çözmek zorunda: Riera’nın aldığı yıllık ücret. Atletico’nun bu kalibredeki bir oyuncuya Cimbom’dan aldığı yıllık 2,5milyon euroyu vermesi zor görünüyor. İspanyol sol bekin de daha düşük bir ücrete imza atmak istemeyeceği aşikâr.

Carlinhos evet dedi

Taffarel’in görüşüp ikna ettiği Carlinhos sonunda Aslan’a ‘Evet’ dedi.

Brezilyalı yıldızın transferi yakında kamuoyuna açıklanacak.

Transfer sezonunun durgun takımı Galatasaray ikinci ses getirecek transferini gerçekleştirmek üzere. Fatih Terim’in geçen sezonun devre arasından itibaren listesinin ilk sırasında yer alan Fluminense’nin yıldızı Carlinhos sonunda ikna edildi.

Haberin Devamı

Brezilya’da efsane olarak kabul edilen Claudio Taffarel’in yürüttüğü görüşmeler mutlu bir şekilde sonuçlandı.

İMPARATOR’UN HAYALİ

Futbol hayatına Avrupa’da devam etmek isteyen ve Galatasaray gibi Avrupa’nın saygın bir takımında forma giymek isteyen Brezilyalı futbolcu sonunda ‘gelirim’ yanıtını verdi. Bunun üzerine Fluminense ile masaya oturan ve orta yolu bulan Cimbom’un bu transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor. Böylece Terim’in hayalindeki sol bek ‘parçalı’ formaya kavuşacak.

Shaqiri'den iddialı sözler!

Bayern Münih'in genç yıldızı Xherdan Shaqiri, geçtiğimiz sezon yaşadıkları başarıları tekrarlamak istiyor.

Bayern Münih'in genç yıldızı Xherdan Shaqiri, geçtiğimiz sezon elde ettikleri başarıları tekrat etmek istiyor.

İsviçreli futbolcu, bu sezon rakiplerinin çok güçlendiğini ve şampiyonluğun kolay olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Sport1'e konuşan Shaqiri, "Sezon öncesi oynanan karşılaşmalar ile sezonu değerlendirmek yanlış olur. Diğer takımlar çok güçlendi. Bizim için zor bir sezon olacak. Fakat tek düşüncemiz, Bundesliga'yı ve Almanya Kupası'nı kazanmak. Şampiyonlar Ligi'nde ise gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz sezonun başarılarını tekrarlamak muhakkak zor olacaktır. Fakat, biz iyi bir kulübüz ve bunu başarabilecek güce sahibiz." ifadelerini kullandı.

Shaqiri'nin adı bir dönem Galatasaray ile de anılmıştı.