Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

13.08.2013 - 09:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Sürpriz hedef Kampl

Biri gider biri gelir

Ya Bruma ya Atsu

Sat talimatı!

Sürpriz hedef Kampl

Galatasaray’dan Kevin Kampl bombası… Hücumun sol ön tarafına ısrarla bir oyuncu almayı hedefleyen sarı-kırmızılılar daha önce Nani ve Farfan ile ilgilenmişti. Ancak başkan Aysal’ın gençleştirme politikasına uymayan iki yıldızın yüksek bonservis bedelleri de el yakıyordu. Fenerbahçe’nin Salzburg ile oynadığı 2 maçta da performansıyla dikkat çeken Sloven yıldız, arayışlarını sürdüren Cimbom’un radarına takıldı.


22 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenen Galatasaray bu transfer için harekete geçti. Hem yaşının gençliği hem de 3 milyon euro gibi çok uygun bir bonservis bedeli bulunması Kampl seçeneğini sarı-kırmızılılar için cazip kılıyor. Cimbom, Elmander’in 1.8 milyon euroluk ücretini ödeyip gönderecek ve böylece Sloven Milli Takımı’nın da formasını giyen genç yıldıza yer açılacak

Haberin Devamı

Biri gider biri gelir

G.Saray’da Süper Kupa’yı kazanmanın sevinci yaşanırken kafaları karıştıran tek konu Burak Yılmaz’ın tavrı oldu. Teknik direktör Fatih Terim’in sakat olduğu için kadroda düşünmediği Kral, mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlamış ve kupa töreninde dahi yüzü pek gülmemişti.

Terim’in kendisiyle ilgilenmesine karşın yüzü bir türlü gülmeyen Burak, maç bitiminde de bir gazetecinin ‘seni bekliyoruz Kral’ sözlerine “Bundan sonra başkalarını beklersiniz” yanıtıyla ayrılık sinyali vermişti. Daha önce golcü oyuncu için gelen teklifleri geri çeviren yönetim de ‘kral’ın satışına onay verdi. Burak’tan gelecek parayla ise eski kaptan Arda Turan için kesenin ağzı açılacak.

Atletico naz yapıyor Yabancı kontenjanı nedeniyle iyice kıymete binen yıldız oyuncu için daha önce 14 milyon euro artı Riera teklifinde bulunan sarı-kırmızılılar bunu biraz daha yükseltecek. Burak’ın satışından çok ciddi bir gelir bekleyen yönetim böylece Atletico’nun aklını çelebilecek. Arda ile her konuda anlaşılırken, tek sorun Falcao’yu da kaybeden İspanyol ekibinin milli oyuncunun satışına sıcak bakmaması. Ancak bu konu da Burak’tan gelecek para ile giderilecek.

Ya Bruma ya Atsu

Haberin Devamı

Johan Elmander ve Albert Riera'yı göndermek için görüşmeleri sürdüren Galatasaray, transfer dönemi kapanana kadar takıma 1-2 takviye daha yapmayı hedefliyor. Fatih Terim'in önceliği Sporting Lizbon'lu Bruma. Ancak Portekiz'in Record gazetesi, sarı-kırmızılı ekibin Porto'nun Ganalı sol açığı Christian Atsu için de teklif yaptığını yazdı.

28 MAÇTA 1 GOL, 4 ASİST

21 yaşındaki Atsu, geçen sezon 28 maçta forma giyip, 1 gol attı. Porto'nun, sözleşmesi seneye biteceği için Atsu'yu göndermeye sıcak baktığı bildirildi. Bruma'nın da G.Saray yönetimine haber gönderip, "Beni alın" dediği ifade ediliyor.

Sat talimatı!

Hazırlık maçlarının sadece 1'inde oynayınca "Ayrılıyor mu?" söylentileri ile gündeme gelen Burak, Süper Kupa karşılaşmasında da kulübeden çıkmadı. Geçen sezon Devler Ligi'nde attığı gollerle birçok kulübün gündemine gelen ve Süper Lig'in gol kralı olan tecrübeli santrfor ile ilgili iddialara "Hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmedi" şeklinde bir açıklama getirilse de tatmin edici bulunmadı. Burak, Süper Kupa sonrası bir gazetecinin "Seni bekliyoruz" davetine de "Artık maç sonları başkalarını alırsınız" yanıtını verdi.

YÖNETİMDEN MENDES'E TALİMAT

Haberin Devamı

Öte yandan Fatih Terim'in 11 km'lik koşu barajına ulaşamadığı için gözden çıkarıldığı belirtilen Burak için menajer Jorge Mendes'e 'sat' talimatı verildiği bildirildi. Fulham ve Roma'dan teklif geldiği, Burak'ın Fulham'ı reddettiği, Roma'nın 14 milyon euro'luk önerisinin ise az bulunduğu ileri sürüldü.