Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

21.08.2013 - 10:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray Evra için pusuda

Elmander Norwich'te

Galatasaray Evra için pusuda

Sol bek transferi için harekete geçen Galatasaray, gündemine Manhcester United'da forma giyen Patrice Evra'yı aldı.


Fanatik'in haberine göre, Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'ın transfer politikasını yakından takip ediyor. Bunun sebebi olarak ise, Manchester ekibinin sol bek transferi için Leighton Baines'e teklif yapması gösteriliyor.

Everton, bu teklifi geri çevirse de Ada devinin inadı devam ediyor. Eğer Kırmızı Şeytanlar bu transferde başarılı olursa, Evra ilk 11'deki yerini kaybedecek. Bu gelişmelerin ardından, Galatasaray'ın devreye girerek yıldız oyuncuya cazip bir teklifte bulunacağı öğrenildi. İngiliz basınına göre Evra, Baines’in alınması durumunda kesin olarak takımdan ayrılmak için yönetime başvuracak.

Haberin Devamı

Elmander Norwich'te

Federasyonun yabancı sınırlaması nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Viking, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılmayı kabul edip Premier Lig ekiplerinden Norwich City’ye transfer oldu. Dün sabah İstanbul’dan ayrılan 32 yaşındaki yıldız, G.Saray’dan 400 bin Euro’luk ücret farkını alarak, sözleşmesini fesh edecek. Cimbom’dan yıllık 1.8 milyon Euro alan İsveçli golcüye, İngiliz kulübü ise yıllık 1.4 milyon Euro ödeyecek. Bu transferin ardından G.Saray, kadrodaki yabancı sayısını 9’a indirirken, yapılması planlanan yeni yabancı transferi için de kontenjan açtı.