Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

30.08.2013 - 09:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Portekizli Bruma Galatasaray'da

Milan, Sneijder'i istedi

Burak Yılmaz komedisi

Portekizli Bruma Galatasaray'da

Aslan bir süredir transferi için uğraş verdiği Portekizli Bruma'da mutlu sona ulaşmak üzere. Cimbom, ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Bruma'yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Bruma için Sporting Lizbon ile 12 milyon euro'ya anlaşma sağladı. Genç futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak

Milan, Sneijder'i istedi

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un İtalya'da AC Milan'la Wesley Sneijder için de görüştüğü iddia edildi. İtalyan ekibinin, Hollandalı yıldıza karşılık Ganalı Sulley Muntari ile 5 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Tarafların 5 Eylül'e kadar tekrar masaya oturacakları bildirildi. AC Milan, daha önce de Ganalı yıldızı Prince Boateng'i Galatasaray'a teklif etmiş, ancak Fatih Terim bu oyuncuyu istememişti.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz komedisi

G.Saraylı Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferi gündemdeki yerini koruyor. Sportif direktör Bülent Tulun'un 'Anlaşamadık' demesine rağmen İtalyan basını aksini iddia ederek pazarlığın detaylarını manşetlerine taşıdı. Corriere Dello Sport: Bülent Tulun ile Lazio Sportif Direktörü Ilgi Tare'nin önceki gün Via Veneto'da masaya oturduğunu belirtti. G.Saray'ın 15 milyon euro'yu bonussuz ve iki taksitte istediği, Lazio'nun ise bonuslu olarak 3 taksitte ödemeyi önerdiğini bildirdi.

Burak'ın, "Kafam karıştı. G.Saray net değil. Lazio ise sürekli beni arıyor. Ben, Lazio'ya gitmek istiyorum" sözlerine yer verdi. Il Messaggero: Öğlen yapılan ilk görüşmede Lazio'nun 12 milyon euro+Felipe Anderson teklifini geri çeviren Bülent Tulun'un, gece yarısına kadar süren ikinci görüşmede 14 milyon euro+1.5 milyon euro bonus teklifine 'evet' dediğini yazdı. La Gazetta Dello Sport: G.Saray'ın Lazio'nun 12 milyon euro+ bonus (Toplamda 18 milyon euro) teklifini kabul ettiğini duyurdu. Ancak başkan Ünal Aysal, "Karışık bir ödeme sistemi ile böyle bir şey teklif ettiler. Oyuncu veriyorlar. Oyuncunun üzerine 3-4 milyon falan ödüyorlar. Kabul etmedik. Kabul etmedik. Bu iş bitti" dedi.